VYÖHYKETERAPIAA KRABILLA, THAIMAASSA

 

Nyt on jo muutama päivä nautittu auringosta ja lämmöstä Ao Nangissa, joten raaskimme Jennan kanssa lähteä kaksin kylille etsimään jalkahierontaa varten sopivaa paikkaa. Se löytyikin läheltä, muutama sata metriä hotellilta. Katselimme siinä kadulla hinnastoa: jalkojen vyöhyketerapia ja kuorinta maksoivat hinnaston mukaan noin 40 € / h, mikä ei kylläkään tuntunut edulliselta... Menimme kuitenkin sisään.

Meidät ohjattiin ilmastoituun  "peräkammariin" hierontapeteille mahallemme. Oletimme, että nyt on ensin se vyöhyketerapiaosuus, mutta ei! "Kuorinta" osoittatui pikajalkahoidoksi! Ensin kantapäihin  laitettiin urealiuosta pehmittämään kovettumia, jonka jälkeen ne peitettiin kostealla rievulla. Tämän annettiin vaikuttaa hetki jonka jälkeen kantapäät raspattiin ronskisti, mutta sileätä tuli :)

foot_reflexology_13

Tämän jälkeen siirryimme hoitolan etualalle, jossa sitten istuimme nojatuoleissa kuin akvaariossa eli ikkunalla. Vastapäätä näkyi pääkatu ja ravintoloita. Hoitaja otti jakkaran ja alkoi lämmitellä ja painella jalkapohjia ja pohkeita. Sissus, että tuntui mojovalta! Siinä hieroessaan hoitajat höpöttelivät keskenään ja tujottelivat välillä kadun tapahtumia ja välillä kyseltiin Jennan ja minun sukulaissuhdetta, kauniitakin toki olimme, jopa minä! Koko vyöhyketerapiahoito tehtiin tiikerisalvaa voiteena käyttäen. Tuntui todella mukavalta ja lämpimältä!

Hengissä kuitenkin selvittiin ja oli maksun aika: koko homma noin 16 €... HÄH? Olimme katselleet jotain pakettihintaa ihan muuhun hoitoon.... Taisi aurinko olla jo ehtinyt pehmitellä aivot! Ja tiikerisalvakin alkoi itse asiassa kuumotella pellavahousujen punteissa...

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!