SofTap-kestopigmentointi

Kestopigmentointi tuo parhaat puolet esiin kasvoista

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden näyttää huolitellulta aamusta iltaan. Se helpottaa päivittäistä meikkaamista ja saa kasvot näyttämään hyvältä joka hetki. Töihin lähtö aamuisin nopeutuu, kun perusmeikki on jo kunnossa eikä meikkaukseen tarvitse käyttää niin paljon aikaa. Se on myös ratkaisu tilanteisiin, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa. Esimerkiksi liikuntaharrastukset, saunominen, tietyt ammatit, ikänäkö tai meikkiallergia eivät enää estä huoliteltua ulkonäköä.

Kestopigmentointi on ikään kuin kosmeettinen tatuointi, joka korostaa kulmakarvoja, silmiä tai huulia. Se tuo kasvojen parhaat puolet esiin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kengurumimmit kouluttaa kauneusalan ammattilaisia tekemään pigmentoinnit ammattitaidolla.

Hellävaraista SofTap® kestopigmentointia.

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmat. Alun perin tämä tekniikka oli hintansa vuoksi mahdollista vain korkeammalle yläluokalle, mutta tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin jo kaikkien saatavilla!

Miten kestopigmentointi toimii?

SofTap®-kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään manuaalisesti asiakkaan haluaman lopputuloksen saamiseksi. Kestoaika on 2 – 5 vuotta henkilöstä riippuen.

Mitä on SofTap®-tekniikka?

SofTap®-tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen käyneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. Se on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka. Teija Metsärannalla on ensimmäisenä Suomessa SofTap®-tekniikan koulutus ja näin ollen oikeus tehdä SofTap®-pigmentointeja.

SofTap® Solid fill, by SofTap

Tämä tekniikka on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat luonnollisen, mutta silti pysyvämmän kestopigmentoinnin kulmiin, silmiin tai huuliin. Tämän tekniikan avulla väri laitetaan manuaalisesti ihon uusiutuvaan kerrokseen tekemällä pigmentoitavalle alueelle pisteitä. Näin tekemällä lopputulos on pehmeä ja luonnollinen, sillä pisteiden ansiosta pigmentoitavalle alueelle jää valon ja varjon vaihteluita, jotka antavat alueelle värin vaihteluita. Lopputulos ei ole pelkkä värimassa. Pysyvyys 3 – 5 vuotta, riippuen ihon uusitumisnopeudesta sekä värin valinnasta.

GenuLine™ Technique, by SofTap®

Tämä on hellävaraisin tapa saada käsimetodilla aikaan kauniita vetoja, jotka imitoivat kulmien omaa karvoitusta. GenuLine-tekniikalla pigmentointi laitetaan “viiltäen” ihon uusituvaan kerrokseen karvamaisin vedoin. Näin tekemällä lopputulos on entistäkin luonnollisempi! Pysyvyys 6 – 12 kk, mikä tarkoittaa pigmentoinnin uusimista noin vuoden välein.

Miksi asiakkaat valitsevat SofTap®-tekniikan?

Yksinkertsiesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka! Lopputulos on halutessa luonnollisen ja pehmeän näköinen!

HALUATKO KESTOPIGMENTOINNIN AMMATTILAISEKSI?

Järjestämme pigmentointikoulutuksia sopimuksen mukaan joko teillä tai meillä.

Soita: puh 050 5169 232 / teija tai lähetä sähköpostia: teija@kengurumimmit.fi

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit.

 

OLETKO KAUNEUDENHOITOALAN OPISKELIJA?

Kysy edullista opiskelijahintaasi.

puh: 050 5169 232 / teija

e-mail: teija@kengurumimmit.fi


RINTAPIGMENTOINTI

Rintapigmentointi eli mamilla pigmentointi

 

Mamillatatuointi on tärkeä osa modernia rintarekonstruktiota. Se viimeistelee uusiorakennetun rinnan niin, että sen ulkonäkö on luonnollinen.

Tämä hoidollinen pigmentointi käsittää nännin ja nännipihan pigmentoinnin eli värjäyksen. Useimmiten asiakkaat ovat rintasyöpäpotilaita, joille on rakennettu ns. uusiorinta.

Pigmentoinnilla viimeistellään rinta antaen sille takaisin sen luonnolliset ominaispiirteet. Tavoitteena on tasapainottaa asiakkaan ulkoista kokonaiskuvaa.

Rintapigmentointi tehdään pintapuudutuksessa sen jälkeen, kun kaikki viimeisteltävät korjaustoimenpiteet on tehty ja arvet parantuneet.Sytostaattihoidon marginaali pigmentointiin on n. ½-vuotta.

Värit ja värjäyksen laajuus suunnitellaan yhdessä potilaan kanssa, jonka jälkeen väri siirretään manuaalisesti ihon alle.

Pigmentoinnin jälkeen iho punoittaa ja siinä voi ilmetä pientä turvotustakin, mutta muutaman päivän kuluessa iho tasaantuu ja tulos on nähtävissä.

Toinen käsittelykerta on väripysyvyyden aikaansaamiseksi 4 – 6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä. Ihon uusiutumisen myötä väri haalistuu ja uusi käsittely on suositeltavaa 2 – 5 vuoden kuluttua. Värin haalistuminen on yksilöllistä ja siksi tarkkaa aikaväliä uusimiseen on mahdotonta sanoa.

Hoito-ohjeet:

–  yksi vuorokausi kastelematta

–  saunaan vasta kun iho on ehjä ja kuiva

–  pigmentoidun alueen rasvaus Bepanthen-voiteella

Rintapigmentointia ei suositella jos:

–  potilas käyttää antikoagulantteja ( lääkeaineita, jotka hidastavat veren hyytymiseen johtavia kemiallisia reaktioita )

–  potilas saa immunosupressiohoitoa ( hoitoa immunologisten reaktioiden hillitsemiseen )

–  hän on raskaana


KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

Onnistunut kulmien kestopigmentointi perustuu huolelliseen suunnitteluun. Aluksi kartoitetaan asiakkaan toiveet ja valitaan yhdessä kulmille sopiva väri ja muoto, jotka sopivat asiakkaan kasvojen muotoon ja persoonaan. Kun asiakas on hyväksynyt esipiirroksen, aloitetaan työ. Jo suunnittelussa käytetään varsinaista pigmentointiväriä ja pigmentointi tehdään suoraan mallipiirroksen päälle. Näin haluttu muoto säilyy varsinaisen pigmentoinnin aikana.


KULMAKARVOJEN KESTOPIGMENTOINTI

Pigmentoinnin tekeminen kestää noin 30-40 minuuttia. Se on lähes kivuton toimenpide, jonka avulla saadaan huomattavia muutoksia kasvoille. Kulmakarvojen kestopigmentointi on käsityötä, joten tekijäksi kannattaa valita kokenut ammattilainen. Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua kaikissa pigmentointiin liittyvissä asioissa.

Kengurumimmeillä kulmakarvojen kestopigmentointi tehdään SoftTap-tekniikalla, jossa väri laitetaan ihon alle käsin ilman konetta. SoftTap on menetelmistä hellävaraisin ja se antaa myös luonnollisimman lopputuloksen.

 


HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät suunnittelun ja kaksi käsittelykertaa.

 

Käsittelyt noin kuukauden välein.

Kulmien pigmentointi

​Silmien rajaus

​Huulten rajaus

Korjailu, 1 käsittely

Kulmat GenuLine-karvatekniikalla

(Pysyvyys 6 kk – 12 kk)

390€

370€

390€

200€

190 €

Hoidolliset rintapigmentoinnit

Yksi mamilla

Kaksi mamillaa

550€

720€

Vanhan vahvistus

Yksi mamilla

Kaksi mamillaa

Lisäkäsittelyt tarvittaessa

370€

470€

200€ / kerta

Voit ostaa pigmentoinnit Kengurumimmien nettikaupassa ja maksaa useimmilla pankki- ja luottokorteilla.

http://ripsikauppa.verkkokauppaan.fi/


Teija Metsäranta

Teija Metsärannalla on Suomen pitkäaikaisin kokemus SofTap-menetelmästä ja hänet on sertifioitu vuonna 2008 ensimmäisenä Suomessa tämän tekniikan käyttäjäksi. ​​Teija järjestää myös kestopigmentointikoulutuksia ja tuo maahan SofTap-tarvikkeita.​ ​

Hän antaa sinulle mielellään lisää tietoa SofTap – pigmentoinneista: ​

puhelimitse puh. 050 5169 232 tai sähköpostilla: teija@kengurumimmit.fi

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!