Max2 Lash Originale Ripsipidennykset

Laadukkaat ja turvalliset ripsienpidennykset

Ripsipidennykset tuovat arkeen luksusta

Ripsipidennykset tuovat huolettomuutta elämään helpottamalla päivittäisiä rutiineja. Samalla ne antavat säihkettä silmiin ja näyttävyyttä ripsiin. Ne sopivat niin loman tai kesän ajaksi kuin ympäri vuoden käytettäväksi. Ripsipidennykset ovat erinomainen vaihtoehto silloin, kun ripsiväriä ei ole mahdollista käyttää päivittäin tai haluat lisätä ripsiesi näyttävyyttä. Kengurumimmit kouluttaa sinut tekemään ripsipidennykset ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

Aidon näköiset ripsipidennykset

Ripsipidennykset näyttävät samalta kuin omat ripset, mutta tekevät niistä pidemmät ja tuuheammat. Pidennyksissä ripsilinja on tasaisen kaareva siten, että ulkolaidalla ja keskellä ripset ovat hieman pidemmät ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti. Asiakas saa ripsipidennyksistään parhaan mahdollisen hyödyn irti, kun hän hoitaa niitä helläkätisesti. Siksi hänet tulee ohjeistaa tulemaan pidennysten laittoon ilman silmämeikkiä, joka on poistettu vähintään 2 tuntia etukäteen. Pidennyspäivänä tai sen jälkeen ei myöskään saa käyttää öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Pidennyksen jälkeen asiakasta neuvotaan välttämään 24 tunnin ajan:

  • Ripsien koskettelua
  • Ripsien kastelua
  • Silmänympärysihon voiteita
  • Ripsiväriä ja muuta silmämeikkiä
  • Saunomista ja hikiliikuntaa
  • Vatsalla nukkumista

Ripsipidennykset voi harjata ripsille tarkoitetulla ripsiharjalla, mutta ripsientaivuttajan käyttöä ei suositella. Silmämeikinpoistoaineeksi tulee valita vesipohjainen tuote, kun taas öljypohjaisten silmämeikinpoistoaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Esim. Max2 Keratin Lash Foam on tehty erityisesti pidennysten käyttäjille.

Hyvin hoidetut ripsienpidennykset kestävät 3-6 viikkoa. Yksilölliset erot ovat suuret ja pysyvyyteen vaikuttaa mm. laakitys, hoitotavat, saunominen, meikin käyttö, ym.  Ripsienpidennykset kannattaa huollattaa noin 3 viikon välein, jotta ne säilyvät tuuheina ja kauniina. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin lisätään uudet kuidut. Pidennyksien poistaminen on myös tehtävä ammattilaisella. Ripset on mahdollista poistaa hellävaraisesti siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita omia ripsiä. Jos ripsipidennysten antaa irrota ajan kanssa, voi siihen mennä useampi kuukausi. Lue lisää : www.ripsikauppa.fi

Ripsipidennykset alan ammattilaiseltaRipsienpidennykset ammattilaisten tuotteilla | Kengurumimmit

Eyemee on yksi maailman johtavista ripsipidennysten valmistajista. Kansainvälisestikin tunnettujen max2originale™-ripsipidennysten avulla sinullakin on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaasi.

 

max2originale™ on yksi laadukkaimmista tuotemerkeistä, joka täyttää sekä Euroopan että kansainväliset standardit. Eyemee ei turhaan ylistä tuotteitaan vaan keskittyy jatkuvaan tuotekehitykseen voidakseen tarjota sinulle jatkossakin parhaat mahdolliset tuotteet ripsipidennysten tekemiseen sekä niiden hoitamiseen.

Suomessa saat max2originale™-ripsipidennys- ja oheistuotteet yksinoikeudella Kengurumimmeiltä. Koko max2originale™ tämän hetkisen valikoiman löydät Kengurumimmien nettikaupasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

http://ripsikauppa.fi

TERVETULOA HYÖTYMÄÄN max2originale™ LAADUSTA!

Max2 Lash Originale Ripsipidennys

Max2 Lash Originale Ripsipidennykset ovat apuväline joilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. Pidennyksien ihanteellinen huoltoväli on noin 3 viikkoa.

Max2 Lash Originale Ripsipidennykset kiinnitetään omiin ripsiin yksitellen, tarkasti erotellen, jolloin lopputulos on kaunis ja kevyt. Alaripsien suojaamiseen käytetään geelilappuja, jotka ovat miellyttävän tuntuiset sekä asiakkaalle että tekijälle. Geelilaput eivät sisällä kollageenia tai Q-10, mikä käytännössä tarkoittaa lappujen sopimista mahdollisimman monelle ilman ärsytystä.

Max2 Lash Originale Ripsipidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla.

Liimamme ovat saaneet erityistä kiitosta helpon annostelunsa ja lujuutensa ansiosta.

Laadukkailla Max2-ripsipidennyksillä saat tuotua asiakkaasi silmät esille aivan uudella tavalla!

Max2 Lash Originale Ripsipidennykset ovat turvalliset ja sopivat myös piilolasien käyttäjille.

KENGURUMIMMEILTÄ SAAT MYÖS SUOSITUT VOLUMERIPSET, joiden vahvuus on vain 0,05 mm tai 0,07 mm! Näillä kevyillä ripsillä voit luoda asiakkaillesi tuuheammat ripset käyttämällä volumelash-tekniikkaa. Volumelash-tekniikassa ripset poimitaan viuhkamaisessa muodossa ja yhteen ripseen kiinitetään 2 – 9 ripsikuitua.

Ripsienpidennys näyttävästi | Max2 Lash Originale

HALUATKO RIPSIPIDENNYSTEN AMMATTILAISEKSI?

Järjestämme Max2-ripsipidennyskoulutuksia Tampereella sopimuksen mukaan.

Koulutus kestää päivän, jonka aikana et joudu istumaan pulpetissa, vaan pääset pian käsiksi varsinaiseen työhön. Harjoittelu tehdään elävillä malleilla, ei malliripsillä.

Koulutuksesta saa todistuksen.

Koulutuksen hinta on 350 €, sis. alv., erittäin runsaan aloituspaketin.

Maksutapoina käyvät Paypal, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lasku ja erämaksu ostettaessa nettikaupasta:

www.ripsikauppa.fi

 

OLETKO KAUNEUDENHOITOALAN OPISKELIJA?

Kysy edullista opiskelijahintaamme, puh. 050 5169 232 / Teija.

Verkkokauppa

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!