Jantar Professional sokerointimassat

Kengurumimmeiltä saat ylelliset Jantar-sokerointimassat hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen karvanpoistoon. Jantar-sokerimassat ovat kaikki kehitelty ammattikäyttöä ajatellen ja saatavilla vain Kengurumimmeiltä. Jantar Professional-sokerimassa on tuotekehittelyssä rakennettu niin, että lämmittämistä ei tarvita, vaan sokerimassa pehmenee nopeasti huomioiden tekijän ruumiinlämmön sekä huoneen lämpötilan.

Jantar-sokerimassoja on kolme erilaista:

Winter, joka on näistä pehmeämpi, toimii erinomaisesti myös sinulle, jonka kädet ovat hyvin viileät. Sokerimassa lämpenee juuri sopivasti ammattimaisen sokeroinnin tekemiseksi.

Summer, joka on näistä kovempi, oimii erinomaisesti myös sinulla, jonka kädet ovat erityisen lämpöiset. Tällöin et välttämättä tarvitse edes lämmitintä.

Uusimpana saimme Jantar-tuoteperheeseen Jantar Men sokerimassan, joka nimestään huolimatta sopii myös naisille. Kyseessä on “sitkeämpi” sokerimassa, jolla poistat myös paksut ihokarvat hellävaraisesti.

Jantar Summer ja Winter ovat saatavilla 600 g ja 1500 g purkeissa, kun taas Jantar Men on vain 1000 g purkissa. Sekä Lotion että Aloe Vera geeliä voit hankkia jälleenmyyntiin 200 ml pullossa ja ammattikayttöön 500 ml pumppupullossa.

Jantar-sokerimassoilla poistat turvallisesti ja hellävaraisesti ei toivotut  ihokarvat koko vartalolta, myös herkimmiltä intiimialueilta.

Jantar-tuoteperheeseen kuuluvat myös Aloe Vera-geeli, jolla rauhoitat asiakkaasi ihon sokeroinnin jälkeen sekä jälkihoitovoide kotikäyttöön, joka ehkäiseen sisäänpäin kasvaneita karvoja ja näin ollen karvatupen tulehduksia.

Jantar sokerointituotteet saat sekä Kengurumimmien nettikaupasta:

www.ripsikauppa.fi

että noutomyymälästä, Satamakatu 9, 33200 Tampere.

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!