Tuotemerkit

Meidan maahantuomamme ja käyttämämme tuotemerkit

Max2-ripsipidennystuotteet ammattilaisille

 

max2originale ripsipidennystarvikkeet saat yksinoikeudella vain Kengurumimmeiltä. Kansainvälisesti johtavana ripsipidennysmerkkinä max2originale lupaa aina tarjota korkealaatuisia pidennystarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.>

max2originale-ripsipidennystuotteilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. Pidennyksien huoltoväli on noin kuukausi.

Pidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla, myös värillisinä!

 


Guinot

Kengurumimmeiltä löydät myös Guinot-salongin.

Olemme erikoistuneet kansainväliseen ja menestyneeseen kosmetiikkasarjaan joka tarjoaa uniikkeja erikoiskasvo-  ja  vartalohoitoja. Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan.


RaNails-geelikynsituotteet

 

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kauniiden geelikynsien loihtimiseen! Kansainvälisestikin tunnetut RaNails-geelit sekä muut tarvikkeet saat yksinoikeudella Kengurumimmeiltä.


SofTap– Kestopigmentointituotteet

 

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmat.

Alun perin tämä tekniikka oli hintansa vuoksi mahdollista vain korkeammalle yläluokalle, mutta tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin jo kaikkien saatavilla!


Kaikkia Kengurumimmien tuotteita voit tilata nettikaupasta tai hakea Kengurumimmien noutotukusta, Rautatienkatu 9, 33100 Tampere.

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN.

puh. 050 5169 232.

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!