Tuotemerkit

Meidan maahantuomamme ja käyttämämme tuotemerkit

max2-ripsipidennystuotteet ammattilaisille

max2originale ripsipidennystarvikkeet saat yksinoikeudella vain Kengurumimmeiltä. Kansainvälisesti johtavana ripsipidennysmerkkinä max2originale lupaa aina tarjota korkealaatuisia pidennystarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.>

max2originale-ripsipidennystuotteilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. Pidennyksien huoltoväli on noin kuukausi.

max2originale Ripsipidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla.

Max2-ripsipidennysliimmat ovat saaneet erityistä kiitosta helpon annostelunsa ja lujuutensa ansiosta. Huomioitavaa on, että hieman hitaammin kuivuvalla Maxi-Power-liimallakin on noin 4 viikon huoltoväli!

Laadukkailla max2originale-ripsipidennyksillä saat tuotua asiakkaasi silmät esille aivan uudella tavalla!

max2originale Ripsipidennykset ovat turvalliset ja sopivat myös piilolasien käyttäjille.

NYT MYÖS SUOSITUT VOLUMERIPSET, joiden vahvuus on vain 0,07 mm! Näillä kevyillä ripsillä voit luoda asiakkaillesi tuuheammat ripset käyttämällä volumelash-tekniikkaa. Volumelash-tekniikassa ripset poimitaan viuhkamaisessa muodossa ja yhteen ripseen kiinitetään 2 – 4 ripsikuitua.


 RaNails-geelikynsituotteet

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kauniiden geelikynsien loihtimiseen! Kansainvälisestikin tunnetut RaNails-geelit sekä muut tarvikkeet saat yksinoikeudella Kengurumimmeiltä.

Ranails kynsigeelit ovat uudistuneet: Nyt voit rakentaa asiakkaittesi toiveiden mukaiset Ranails-geelikynnet käyttäen yhtä ja samaa kynsigeeliä ja kuivattaa ne sekä UV- että LED-valon alla!

Ranails-kynsigeelit ovat helposti käytettäviä, kestäviä ja kiiltonsa pitäviä. Korkeakiiltoisen ja kestävän päällysgeelin ansiosta asiakkaasi geelikynnet pysyvät puhtaan kirkkaina koko huoltovälin!

 

 


Jantar Professional sokerointimassat

Kengurumimmeiltä saat ylelliset Jantar-sokerointimassat hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen karvanpoistoon. Jantar-sokerimassat ovat kaikki kehitelty ammattikäyttöä ajatellen ja saatavilla vain Kengurumimmeiltä.

Jantar-sokerimassoja on kahta eri pehmeysastetta:

Winter, joka on näistä pehmeämpi ja soveltuu hyvin käytettäväksi ilman lämmitintä. Toimii erinomaisesti myös sinulle, jonka kädet ovat hyvin viileät. Sokerimassa lämpenee juuri sopivasti ammattimaisen sokeroinnin tekemiseksi.

Summer, joka on näistä kovempi ja soveltuu myös käyttöön lämmittimen kanssa. Toimii erinomaisesti myös sinulla, jonka kädet ovat erityisen lämpöiset. Tällöin et välttämättä tarvitse edes lämmitintä.

Jantar-sokerimassoilla poistat turvallisesti ja hellävaraisesti ei toivotut  ihokarvat koko vartalolta, myös herkimmiltä intiimialueilta.

Jantar-tuoteperheeseen kuuluvat myäsAloe Vera-geeli, joka rauhoitat asiakkaasi ihon sokeroinnin jälkeen sekä jälkihoitovoide kotikäyttöön, joka ehkäiseen sisäänpäin kasvaneita karvoja ja näin ollen karvatupen tulehduksia.

Jantar sokerointituotteet saat sekä Kengurumimmien nettikaupasta että noutomyymälästä, Satamakatu 9, 33200 Tampere.

 


Softap-kestopigmentointitarvikkeet

Kestopigmentointi on yli 4000 vuotta vanha tekniikka, jolla laitetaan väriä ihon alle, esim. silmien rajaukset ja kulmat.

Alun perin tämä tekniikka oli hintansa vuoksi mahdollista vain korkeammalle yläluokalle, mutta tänä päivänä kestopigmentointi on kuitenkin jo kaikkien saatavilla!

Softap-kestopigmentoinnissa pigmentoitava alue täytetään pisteillä, jolloin väriin jää valon ja varjon vaihteluita. Tällöin lopputuloksena on kauniit, luonnollisen näköiset kulmat, joista asiakkaasi saa nauttia useiden vuosien ajan!

SofTap-kestopigmentointi on nimensä mukaisesti hellävarainen ja turvallinen tekniikka, jolla palvelet asiakkaitasi heidän toiveittensa mukaisten kulmien luomiseksi.

Softap-kestopigmentointituotteet saat helposti Kengurumimmien nettikaupasta tai noutomyymälästä Tampereella, Satamakatu 9.

 


 

Kaikkia Kengurumimmien tuotteita voit tilata Kengurumimmien nettikaupasta

tai hakea Kengurumimmien noutotukusta, Satamakatu 9   33200 Tampere.

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN.

puh. 050 5169 232.

 

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!