RINTOJEN PIENENNYSLEIKKAUS

RINTOJEN PIENENNYSLEIKKAUS

Kukapa olisi uskonut. että päädyn rintojen pienennykseen?!

Olen vuosia kärsinyt kroonisesta päänsärystä ja niska-hartiasäryistä, joihin on kokeiltu monenlaista: urheiluhieronnasta keppijumppaan. Näiden perinteisten hoitojen lisäksi olen joutunut useaan otteeseen käymään lääkärillä, sillä mitkään tavalliset särkylääkkeet, joita popsin päivittäin, eivät auttaneet.

Eräs lääkäri diagnosoi päänsärkyni migreeniksi ja antoi kahtakin erilaista migreenilääkettä. Lääkkeet eivät kuitenkaan vieneet särkyä, mutta tekivät aivan höntin, vieraan tuntuisen olon.

Toinen lääkäri oli sitä mieltä, että olen riippuvainen särkylääkkeistä. Tämän seurauksena olin kuukauden syömättä särkylääkkeitä, mutta otin joka ilta rauhoittavia pillereitä, joita kuulemma käytetään lääkeriippuvuuden hoitamiseen. Koska tästä ei ollut mitään apua, todettiin että jatka pillereiden popsimista... Mikä tuntui aika turhalta, kun ei se mitään auttanut.

Viimeinen pisara oli nyt syksyllä. Päätäni oli särkenyt taukoamatta yli kolme viikkoa. Kipu yltyi niin sietämättömäksi, että lähdin Koskiklinikalle hakemaan apua. Sainkin kolmiolääkkeitä, jotka hieman turruttivat särkyä sekä masennuslääkkeitä kroonisen kivun hoitoon. Lääkäri kyllä myös vihjaisi, että rintojen pienentämisestä voisi olla apua, mutta jätti asian sikseen.

Niinpä soitin KC-Clinicille ja varasin ajan konsultointiin. Nyt riitti pillereiden popsiminen!

Heikki Kupi otti miellyttävän leppoisalla tavallaan minut vastaan jo samalla viikolla ja erinäisten mittausten jälkeen oli sitä mieltä, että pienennysleikkaus kannattaisi tehdä.  Hän kertoi myös, että voisin saada sen tehdyksi myös kunnallisella puolella.

Tyttärelleni tehtiin vuosi sitten rintojen pienennysleikkaus kunnallisella puolella ja tulos on melkoisen hyvä. Minulla on kuitenkin sairauskuluvakuutus, joten päädyin ottamaan lausunnon ja kustannusarvion vakuutusyhtiötä varten Heikki Kupilta. Päätöstäni vahvisti turhamaisena naisena tieto siitä, että kunnallisella puolella leikkausarpea tuli tyttärelleni noin metri eikä rintoja muotoiltu mitenkään huomattavasti, vaan tehtiin todellakin vain pienennys. Heikki kertoi tekevänsä "tikkarin" muotoisella leikkaushaavalla samalla kohotuksen sekä kainalon alle rasvaimun, jolloin lopputulos on huomattavasti kauniimpi. Päätös oli nyt tehty!

Saman tien toimitin Heikin lausunnon ja kustannusarvion vakuutusyhtiölle, josta tulikin muutamassa päivässä maksusitoumus toimenpiteeseen. Ei kun varaamaan aika mammografiaan! Samalla kertaa tehtiin myös rintojen ultraääni. Nyt oli varmistettu ettei mitään estettä leikkaukseen ollut. Kaksi viikkoa konsultointikäynnistä olinkin jo KC-Clinicillä odottamassa saliin pääsyä.

Ennen leikkausta Heikki otti vielä kuvat lähtötilanteesta ja piirteli tussilla erivärisiä linjoja rintoihin. Nämä toimivat käsittääkseni hänen karttanaan toimenpiteen aikana. Hän myös kertoi minulle yksityiskohtaisesti mitä aikoi tehdä: Rintakudos pienennetään ja siitä tehdään ikään kuin implantti, joka sitten nostetaan paikalleen. Niin ja se rasvaimu kainalon alle kauniimman lopputuloksen saamiseksi. Tuskin maltoin odottaa uusia, ihania rintojani!

Saliin mentiin ja sitten tulikin Nukkumatti kylään. Heräsin muutaman tunnin päästä, sain kotihoito-ohjeet sekä lääkereseptit kivun hoitamiseen. Menin poliklinikalle klo 13.30 ja mieheni haki minut kotiin jo klo 20.00. Kaikki kävi todella nopeasti ja ammattitaidolla!

Rinnat olivat aluksi melkoisen turvoksissa ja naureskelinkin kaikille, että Heikki taisi täytellä niitä lisää! Turvotus kuitenkin väheni päivä päivältä ja rasvaimusta johtuvat mahtavat mustelmatkin katosivat noin viikon kuluessa. Viikon ajan söin säännöllisesti annetut kipulääkkeet ja sen jälkeen vielä jokusena iltana otin särkylääkkeen ennen nukkumaan menoa. Kipu oli koko ajan siedettävää ja toipuminen oli yllättävän nopeaa.

Tikit poistettiin kahden viikon päästä ja silloin sain luvan siirtyä tukiliiveistä kaarituellisiin rintaliiveihin.

Leikkauksesta on nyt noin 2 kuukautta. Kaikki meni hyvin enkä ole toimenpidettä katunut kertaakaan. Rinnat ovat nyt D-kuppia, kohotettu kauniisti ja mikä parasta: PÄÄTÄ EI SÄRJE!!!

Leikkaus maksoi 6990 €, josta minulla oli omavastuu 699 €, ja oli joka sentin arvoinen!

KÄRSITKÖ SINÄKIN LIIAN SUURTEN RINTOJEN AIHEUTTAMISTA SÄRYISTÄ?

Älä kärsi enää, vaan hae Kengurumimmeiltä VIP-kortti KC-Clinicille. Sillä saat ilmaisen konsultoinnin sekä alennusta toimenpiteistä!

LUE LISÄÄ RINTATOIMENPITEISTÄ TÄSTÄ.

Kmimmit_logo_slogan

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!