Rama Beach Resort, Candidasa, Bali, Indonesia

 
Hotellimme hierontapaikka oli hyvin esillä kauniin allasalueen vieressä. Tämä oli hyvää markkinointia hotellin asukkaille, mekin ( Jenna ja Tara ) saimme idean hierontaan tästä! Niinpä lähdimme kyselemään hotellimme Spa-tarjontaa. Sisällä Spa:ssa saimme hinnaston ja päädyimme varaamaan 30 min. selkähieronnan altaan vierellä sijaitsevilla hierontapaikoilla. Koska allasalue oli niin ihana, emme halunneet mennä sisätiloihin.
 

 

 
 
Käydessämme mahallemme hierontapedeille, huomasimme että pedeissä olevat pääaukot olivat liian suuret. Tämä teki olon hieman epämukavaksi... Pääaukkojen alapuolelle oli "koristeena" kulhot, joissa oli tummaa hiekkaa... Hieman ihmettelimme kyseisen koristelun valintaa, sillä se toi mieleen lähinnä  kulhollisen tuhkaa.
 
Hieronta koostui paineluista, sekä itse hieronnasta. Hierojat osasivat keskittyä kohtiin joiden huomasivat tarvitsevan enemmän hierontaa. Lopussa meidät pyydettiin istumaan. Nyt hartiat sekä selkä saivat lisäkäsittelyn. 
 
Kokonaisuudessaan hieronta oli mielestämme sujuvaa ja juuri sitä mitä kaipasimmekin. Ympäristö oli kaunis, mutta kuten osasimmekin odottaa, altaalta kuuluva hälinä häiritsi ajoittain hierontatuokiotamme. Hieronnan jälkeen palasimme rentoutuneita ottamaan aurinkoa ja päätimmekin jatkaa päiväämme päiväunilla :)
 
Hierontakokemuksen hinnaksi tuli n. 18 € / henkilö.
 
 
 
 
 


White Sand Beach, Candidasa, Bali, Indonesia

 

 
 
Lomamme jatkui retkellä White Sand Beach:lle. Siellä oli tarkoitus vain löhötä ja hieman snorklailla, kuten teimmekin :)  Mutta saatuamme aurinkotuolit allemme, meille tultiin heti tarjoamaan hierontaa. Kyselimme hintaa muutamalta hierojalta ja kaikilla oli sama hinta: n. 8 € / tunti.
 
 
 
Valittuamme hierojat, he siirsivät aurinkotuolimme aurinkovarjomme alle, hieman "viileämpään" paikkaan. Seuraavaksi he pesivät jalkamme ja aloittivat hieronnan selästä. 
 
Ensimmäinen huomio meillä molemmilla oli hierontaöljyn HAJU! Se haisi todella pahalle, vaikka myytäessä hierontaa meille kerrottiin sen olevan miellyttävän tuoksuista. Hierojamme juttelivat keskenään koko hieronnan ajan. Tämä häiritsi nautintoamme. Henrik oli erillään, joten hän sai nauttia hieronnasta ilman häiriötekijöitä :)
 
Asento tavallisessa hierontatuolissa oli epämukava ja jouduimme kääntelemään päätä puolelta toiselle, sillä niskat menivät jumiin. Hierojilla oli kuitenkin varmat ja lujat otteet, vaikka välillä molemmista tuntuikin ettei heillä ollut mitään kaavaa vaan hieronta eteni miten sattui. 
 
 
 
 
Öljy jätti iholle ällöttävän hajun ja rasvaisen tunteen. Niinpä Jenna päätti kuoria itsensä hiekalla ja sukeltaa sen jälkeen mereen pesulle :
 
Mutta kaikesta huolimatta kivaa oli ja kyllä nämäkin hieronnat 8 €:n arvoiset olivat!
 
 
Öljyisin terveisin, 
 
Kengurupennut, Jenna. Tara ja Henkka
 
 
 
 
www.kengurumimmit.fi
 
 
 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!