ORCHID Day Spa & Beauty Salon, Lombok, Indonesia

Lähdimme Teijan ja Jennan kanssa illalla katselemaan hotellin ympäristöä. Kävelimme Senggigin kylää kohti lähes pimeässä ja jonkin matkan päässä näimmekin kaksi nuorta naishenkilöä, jotka viittoivat meitä sisään hoitolaan. Sisääntulo oli ihan kivan näköinen bambusisustuksineen. Teija sai esitteen käteensä ja tutkittuamme sitä hetken päätimme palata hierottavaksi.

Mennessämme seuraavana iltana sisään hoitolaan pyysimme vastaanotossa olevalta henkilöltä kahta vartalohierontaa, kolmea jalkahoitoa ja yhtä jalkareflexologia. Odoteltuamme hetken pääsimmekin Teijan kanssa kiipeämään jyrkkiä rappuja pitkin ylös toiseen kerrokseen Jennan jäädessä alakertaan jalkarefexologiaa varten.
Lakanoiksi osoittautuneiden verhojen takana oli kaksi leveää bambupetiä, joissa oli kammottavan näköiset ja väriset ( vaikkakin puhtaat ) ruusulakanat. Ennen maata menoa pyysimme kuitenkin puhtaat pyyhkeet päämme alle, koska peteissä olevat näyttivät käytetyiltä.
Sitten hierojatytöt tulivat. Pienen kokoinen hieroja hyppäsi samalle petille ja aloitti hieronnan. Aluksi hän levitti öljyn, joka tuoksui ihan hyvältä eikä ollutkaan pelkkää ruokaöljyä, niin kuin pelkäsimme pullon perusteella. Sitten alkoi Aulikki-muorin pohkeiden käsittely eikä sen jälkeen ole suonta vetänyt jaloista! Hierojalla oli hyvät kädet ja hieronta osoittautui todella miellyttäväksi kokemukseksi, päänuppia myöten!
Käsittelyn jälkeen laskeuduimme jyrkät tikapuita muistuttavat rappuset takaisin alakertaan jalkahoitoa varten. Se osoittautuikin mielenkiintoiseksi!

Ensin jalat liotettiin kylmällä vedellä, jonka jälkeen ne vain kuivattiin ja nostettiin jakkaralle. Teijalla oli jo hoito edennyt pidemmälle, mutta hoitajalla ei ollutkaan raspia. Niinpä hän lainasi sitä minun jalkahoitajaltani. Tällä samaisella raspilla raspattiin myöhemmin myös minun jalkani, raspia välillä edes puhdistamatta! Kynsinauhavoide otettiin suoraan purkista metallisella kynsiviilalla, jolla se levitettiin ensin kynsiin ja kynsinauhoihin ja sen jälkeen ylimääräinen voide lääpittiin takaisin purkkiin. Kaikki muut voiteet otettiin myös suoraan purkista paljain käsin, se siitä hygienisyydestä! Jalkahoito osoittautuikin kaiken kaikkiaan aivan tyhjänpäiväiseksi. Lakkojen kuivuessa hoitaja siivosi jälkensä ja tyhjensi jalkojen liotusveden hiustenpesualtaaseen! Kyllä olisi terveystarkastajalla Suomessa ihmettelemistä tässä hoitolassa! Mutta hieroa ne tytöt osasivat!
Hintaa kolmen hengen hoitolakokemukselle tuli alle 30 €.
Terveisin, Aulikki

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!