KUUMA YRTTINYYTTIHIERONTA

http://www.purisanti.com/

Kuuma Yrttinyyttihieronta
On taas aika tavata ystäviä. Mikä onkaan mukavampaa kuin tehdä se hemmottelutuokion puitteissa, joten varasin ajan tuttuun Puri Santiin!
Tapani mukaan saavun sinne ajoissa ja odottelen ystäviäni kylmän lemongrass teen kera. Ilmapiiri on aina yhtä ihana täällä Puri Santissa: Hymyilevä henkilökunta toivottaa tervetulleeksi, rentouttava spa-musiikki soi taustalla ja joka puolella leijuu ihastuttavien aromaattisten öljyjen aikaansaama tuoksu!

Nyt alkaa varsinainen hieronta! Aasiassa on joa kauan sitten havaittu, että ihmisen aineenvaihduntaan vaikuttaa kaikki yli 40 asteen kuumuus. Lämpöä on käytetty jo kauan sekä kivun lievittämiseen että aineen-vaihdunnan vilkastuttamiseen. yrttinyytin lämpö voi nousta jopa 140 asteeseen aiheuttamatta kuitenkaan palovammoja, sillä hierontatekniikan avulla kuuma nyytti vain hipaisee ihoa eikä pysähdy paikalleen sen ollessa kuumimmillaan. Tämä ainutlaatuinen hierontamenetelmä yhdistää perinteisen länsimaalaisen hieronnan sekä kuumat yrttinyytit. Aluksi otetaan käyttöön kuumat yrtti-nyytit, joilla sivellään niiden ollessa kuumimmillaan. Lopuksi painellaan ja hierotaan. Tämän jälkeen terapeutti suorittaa perinteisen hieronnan käyttäen painelu, sively, shiatsu ja akuhierontaa. Hieroja on itsekin pöydällä käyttäen hyväkseen omaa ruumiin painoaan.
Yrttinyyttihierontaa käytetään poistamaan jännitystä jaloista, selästä, kaulan alueelta ja hartioista. Kuumia yrttinyyttejä käytetään vartalolla taputellen sekä hieroen niitä ihoa vasten. Lämpö siirtyy kuumista nyyteistä iholle ja lihaksiin avaten ihohuokosia. Samalla yrttisekoitukset vähentävät lihasten jännitystä, helpottavat kipua ja särkyä.
Aika kuluu kuin siivillä ja pian onki kulunut jo puolitoista tuntia. On aika pukeutua ja siirtyä vihreälle sisäpihalle lounaalle. Pehmeä lämpö kietoo meidät syliinsä ja eteemme tuodaan maukkaat lounaat.
Ihana päivä! Hintaa tälle hemmottelulle tuli noin 30 €.

Terveisin, Kengurumimmi


Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!