Kulmien kestopigmentointi

ONNISTUNEIDEN KULMAPIGMENTOINTIEN POHJANA ON TARKKA SUUNNITTELU

 

Kengurumimmi tekee pigmentoinnit AINA taarkan suunnittelun jälkeen SofTap-tekniikalla, jossa väri laitetaan ihon alle mekaanisesti, ilman konetta. Onnistuneen lopputuloksen saamiseksi suunnitteluun varataan runsaasti aikaa. Näin sekä sinulla että tekijällä on varma tunne onnistumisesta.

1.  Värin valinta tapahtuu "sovittamalla" eri värimaailmoja kulmien kohdalle. Väriä laitetaan iholle ja sävyä haetaan niin kauan, että se miellyttää sinua.

2.  Kun haluamasi sävy on löytynyt, alkaa muodon hakeminen. Kengurumimmi piirtää sinulle yhden kulman malliksi toiveitasi noudattaen, minkä jälkeen katsotaan sitä yhdessä ja muokataan toiveittesi mukaisesti. Mallia hotaan kunnes se miellyttää sinua.

3.  Nyt piirretään toinenkin kulma mahdollisimman tasapainoisen ja symmetrisen lopputuloksen saamiseksi.

4.  Kun kulmien muoto mieleisesi,, siirrytään "makuuhuoneen" puolelle. Iholle piirretään ihotussilla kaavat suunniteltua muotoa myöten, vasta nyt alooitetaan varsinainen pigmentointi. Kulmien pigmentointi kestää 30 - 40 minuuttia.

KULMIEN PIGMENTOINTI ON LÄHES KIVUTONTA JA SILLÄ SAADAAN HUOMATTAVIA MUUTOKSIA KASVOILLESI!

 

Lue lisää Teijasta ja SofTap-tekniikasta osoitteessa:

http://teija4.wix.com/kestopigmentoinnit

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!