Volumeripset

Koulutus

Volumeripsikoulutus


Nyt saat Kengurumimmeiltä myös suositut Volumeripsikoulutukset!

Kengurumimmi on hankkinut oman koulutuksensa Californiasta ja jakaa nyt oppimaansa Suomessa. Koulutus tapahtuu sopimuksen mukaan.

max2originale ripsipidennystarvikkeet saat yksinoikeudella vain Kengurumimmeiltä.

Kansainvälisesti johtavana ripsipidennysmerkkinä max2originale lupaa aina tarjota korkealaatuisia pidennystarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.

Ripsipidennykset ovat apuväline joilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. Pidennyksien huoltoväli on noin kuukausi. max2originale volumeripsipidennykset mahdollistavat runsauden, josta ennen vain haaveiltiin! max2originale Ripsipidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla. Liimamme ovat saaneet erityistä kiitosta helpon annostelunsa ja lujuutensa ansiosta. Huomioitavaa on, että hieman hitaammin kuivuvalla Maxi-Power-liimallakin on 4 viikon huoltoväli! Laadukkailla max2originale-ripsipidennyksillä saat tuotua asiakkaasi silmät esille aivan uudella tavalla! max2originale Ripsipidennykset ovat turvalliset ja sopivat myös piilolasien käyttäjille. Volumeripsitekniikka on aivan uudenlainen tekniikka, jolla omaan ripseen lisätään 2 – 9 erittäin ohutta pidennystä. Ripsien keveyden ja asettelun ansiosta paino on pieni ja jakautuu tasaisesti koko ripsirivistölle eikä näin ollen rasita yksittäistä ripseä yhtä paljon kuin perinteiset ripsipidennykset.


Alaripsien suojaamiseen käytetään geelilappuja, joka on miellyttävää sekä tekijälle että asiakkaalle. Geelilaput eivät sisällä kollageenia tai Q-10, mikä käytännössä tarkoittaa niiden soveltumista mahdollisimman monelle.

Kiinnitystekniikoita on kolme: niputtaminen, päällekkäinasettelu ja viuhka. Juuri nämä erikoistekniikat mahdollistavat ripsien kerrostamisen, jolloin saadaan aikaiseksi tuuheat ja näyttävät ripset. Näitä tekniikoita käyttäen on mahdollista myös täyttä ripsien välissä olevia “koloja”.  Volumeripsitekniikalla voit tehdä lähes mitä vain!

Volumeripsien tekeminen koetaan usein hankalaksi juuri viuhkatekniikan vuoksi, joka onkin hankalin näistä kolmesta tekniikasta. Viuhkan voi kuitenkin muodostaa myös kiinnittämällä 2 ripseä oman ripsen molemmille puolille viuhkan muotoon ja näin helpottaa työskentelyä.

Koulutus on päivän mittainen ja siitä saa todistuksen. Päivän aikana käymme läpi paljon teoriaa.

Järjestämme  volumeripsikoulutuksia  Tampereella sopimuksen mukaan.

 

Varaa oma koulutuspäiväsi ja ryhdy ripsipidennysten ammattilaiseksi!

Puh. 050 5169 232 / Teija

e-mail: teija@kengurumimmit.fi

KOULUTUKSEN HINTA on 350 €, sis. alv. ja aloituspaketin

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut alla olevasta napista tai teija@kengurumimmit.fi tai puh. 050 5169 232

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Klarna lasku ja erämaksu.

 

OLETKO KAUNEUDENHOITOALAN OPISKELIJA? Kysy edullista opiskelijahintaamme!

 

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Tutustu myös muihin koulutuksiimme:

Ripsienpidennys | Pigmentointi | RaNails®-geelikynnet | Kestotaivutus | Geelilakkaus

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!