Jantar Professional-sokerointi

Koulutus

Sokerointikoulutus


Kengurumimmeiltä saat ylelliset Jantar Professional-sokerointimassat ja sokerointikoulutuksen hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen karvanpoistoon. Jantar Professional-sokerimassa on tuotekehittelyssä rakennettu niin, että lämmittämistä ei tarvita, vaan sokerimassa pehmenee nopeasti huomioiden tekijän ruumiinlämmön sekä huoneen lämpötilan. Näin Jantar Professional-sokerimassan lämpötila pysyy tasaisena ja sen koostumus säilyy samana viimeistä pisaraa myöten. Sokerimassan tasainen lämpötila myös minimoi bakteerikasvua ja pidentää sokerimassan käyttöikää.

Jantar-sokerimassat ovat kaikki kehitelty ammattikäyttöä ajatellen ja saatavilla vain Kengurumimmeiltä. Koulutus on tarkoitettu vain kauneudenhoitoalalla työskenteleville tai alan opiskelijoille.

Jantar-sokerimassoja on kahta eri pehmeysastetta:

Winter, joka on näistä pehmeämpi ja soveltuu hyvin käytettäväksi ilman lämmitintä. Toimii erinomaisesti myös sinulle, jonka kädet ovat hyvin viileät. Sokerimassa lämpenee juuri sopivasti ammattimaisen sokeroinnin tekemiseksi.

Summer, joka on näistä kovempi, toimii erinomaisesti myös sinulla, jonka kädet ovat erityisen lämpöiset.

Jantar-sokerimassoilla poistat turvallisesti ja hellävaraisesti ei toivotut  ihokarvat koko vartalolta, myös herkimmiltä intiimialueilta.

Jantar-tuoteperheeseen kuuluvat myös Aloe Vera-geeli, jolla rauhoitat asiakkaasi ihon sokeroinnin jälkeen sekä jälkihoitovoide kotikäyttöön, joka ehkäiseen sisäänpäin kasvaneita karvoja ja näin ollen karvatupen tulehduksia.

Jantar sokerointituotteet saat sekä Kengurumimmien nettikaupasta:

www.ripsikauppa.fi

että noutomyymälästä, Satamakatu 9, 33200 Tampere.

Jantar Professional-sokerointikoulutuksia järjestetään Tampereella ja Jalasjärvellä sopimuksen mukaan. Tampereella kouluttajana toimii Jenna Metsäranta ja Jalasjärvellä Anne-Maj Hakala. Tulemme mahdollisuuksien mukaan myös luoksesi.

Peruskoulutuksessa käydään läpi ihokarvojen poisto sokerimassalla alueena sääret, kainalot, bikinilinja sekä ei toivottujen huuli- ja leukakarvojen poistaminen. Intiimialueiden koulutus pidetään erikseen. Ensin on hallittava vartalosokerointi.

Koulutuksen hintaan, 259 € sis. alv, kuuluu aina kirjallinen koulutusmateriaali sekä täydellinen aloituspaketti.

Peruskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua brassikoulutukseen. Brassikoulutuksen hinta on Jantar-sokerointikoulutuksen käyneille 145 €, sis. alv ja tuotepaketin.

Mikäli olet käynyt sokerointikoulutuksen muualla, yhdistämme perehdytyksen Jantar-sokeriin  brassikoulutukseesi. Tällöin koulutuksen hinta on 195 €, sis. alv, perehdytyksen ja tuotepaketin.

KOULUTUKSEN HINTA on 259 €, sis. alv. ja aloituspaketin

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut alla olevasta napista tai puh. 050 5169 232

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Bamboran tarjoamat erämaksuvaihtoehdot.

 

OLETKO KAUNEUDENHOITOALAN OPISKELIJA? Kysy edullista opiskelijahintaamme!

 

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Tutustu myös muihin koulutuksiimme:

Ripsienpidennys | Pigmentointi | RaNails®-geelikynnet | Kestotaivutus | Geelilakkaus

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!