Ripsienpidennyskoulutus

Ripsipidennys–koulutukset laadukkailla tuotteilla

Haluaisitko kouluttautua ripsienpidennysten ammattilaiseksi? Kengurumimmien ripsienpidennyskoulutus opettaa kaiken tarvittavan, mitä tarvitaan kauniiden ripsien tekemiseen. Tuotteisiimme kuuluvat laadukkaat Max2originale-ripsipidennystarvikkeet, jotka saat yksinoikeudella vain meiltä.

Osaavissa käsissä syntyy oikein tehty ripsienpidennys. Kurssi opettaa, miten pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripset tehdään. Ripsikuidut valitaan asiakkaan toiveiden ja luonnollisten ripsien pituuden mukaan. Max2originalen valikoimasta löytyy ripsikuituja useilla eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla. Ripsikuidut kiinnitetään erikoisliimalla omien ripsien tyveen yksitellen, jolloin lopputuloksesta tulee kaunis ja kevyt.

Max2originale on laadukas, kestävä ja kohtuuhintainen ripsienpidennys. Koulutus on kattava tietopaketti, jonka suoritettuasi voit heti ottaa opit ja tuotteet ammattikäyttöön hoitolassasi. Ota yhteyttä ja varaa oma ripsipidennyskoulutus!

Ripsienpidennys – koulutus ammattilaisille

EYELASH EXTENSIONS COURSE

All our courses are available also in english. Please contact us for more information.

ph. 050 5169 232


max2originale ripsipidennystarvikkeet saat yksinoikeudella vain Kengurumimmeiltä. Kansainvälisesti johtavana ripsipidennysmerkkinä max2originale lupaa aina tarjota korkealaatuisia pidennystarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Ripsipidennykset ovat apuväline joilla luot asiakkaillesi helposti pitkät, kaartuvat ja silti luonnollisen näköiset ripsipidennykset. Pidennyksien huoltoväli on noin kuukausi.

max2originale Ripsipidennykset kiinnitetään omiin ripsiin yksitellen, tarkasti erotellen, jolloin lopputulos on kaunis ja kevyt. Alaripsien suojaamiseen käytetään geelilappuja, jotka ovat miellyttävän tuntuiset sekä asiakkaalle että tekijälle. Geelilaput eivät sisällä kollageenia tai Q-10, mikä käytännössä tarkoittaa lappujen sopimista mahdollisimman monelle ilman ärsytystä.

max2originale Ripsipidennykset tulevat Koreasta suoraan valmistajalta, jolloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena. Valikoimastamme löytyy runsaasti synteettisiä ripsiä eri kaarevuuksilla, pituuksilla ja vahvuuksilla.

Liimamme ovat saaneet erityistä kiitosta helpon annostelunsa ja lujuutensa ansiosta. Huomioitavaa on, että hieman hitaammin kuivuvalla Maxi-Power-liimallakin on 4 viikon huoltoväli!

Laadukkailla max2originale-ripsipidennyksillä saat tuotua asiakkaasi silmät esille aivan uudella tavalla!

max2originale Ripsipidennykset ovat turvalliset ja sopivat myös piilolasien käyttäjille.

 

KOULUTUKSEN HINTA ON    350 €, sis. alv:n ja runsaan aloituspaketin.

Koulutus on halutessasi kaksiosainen. Ensimmäisenä päivänä saat perusopin ripsipidennysten tekemiseen. Koulutukseen tarvitaan malli, sillä on huomattavasti tehokkaampaa harjoitella elävällä mallilla kuin tekoripsillä. Workshop-tyyppisessä koulutuksessa aloitamme työt nopeasti eikä päivä kulu teoriassa. Teoriaa käydään läpi päivän edetessä.
Mukaasi saat myös kattavan kirjallisen koulutusmateriaalin.

Toinen osa koulutuksesta on halutessasi 1-2 kk päästä, kun olet jo päässyt harjoittelemaan ripsipidennysten tekemistä. Silloin tulet paikalle omien tarvikkeiden ja mallin kanssa, jolle teet pidennykset. Aikaa varataan n. 2 tuntia. Työskentelyn aikana saat tarkentavaa lisäoppia hioaksesi taitojasi pidennysten tekijänä.

Aloituspaketissa on kaikki tarvitsemasi:
Ripsiboxi x 1
Primer x 1
Ripsiharjat x 10
Mikrokuitutikut x 10
Geelilaput x 10
Pinsetit x 2
Desinfiointilaput x 6
Hengityssuoja x 1
Liimanpoistogeeli x 1
Ripsiliima x 1
Ripsimatto x 1
Jadekivi x 1
Teippi x 1
Sakset x 1
Ripsikuidut x 5 laatikkoa

Koulutuksia järjestetään sopimuksen mukaan, joten kannattaa ehdottaa muutamaa päivää, niin vertailen täällä kouluttajamme Jennan kalenteriin

Koulutus tapahtuu yleensä 1 – 2 hengen ryhmissä, mutta isompiakin ryhmiä voidaan kouluttaa kerralla. Silloin paikalla on myös useampi kouluttaja.

Koulutuksesta saa todistuksen.

Varaa oma koulutuspäiväsi ja ryhdy ripsipidennysten ammattilaiseksi!

Puh. 050 5169 232 / Teija

e-mail: teija@kengurumimmit.fi

KOULUTUKSEN HINTA on alk. 350 €, sis. alv.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut alla olevasta napista tai soittamalla numeroon  050 5169 232.

Maksutapoina käyvät Paypal, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Bamboran tarjoamat erämaksuvaihtoehdot.

 

OLETKO KAUNEUDENHOITOALAN OPISKELIJA? Kysy edullista opiskelijahintaamme!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Tutustu myös muihin koulutuksiimme:

Pigmentointi | RaNails®-geelikynnet | Volumeripset | Kestotaivutus | Geelilakkaus

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!