Kosmetologipalvelut Kristina / Helmi, Ruovesi

http://kauneussalonki.com/template_files/images/logo.gif

 

Olipa mukava "palata" Ruovedelle muutaman vuoden tauon jälkeen! Kävinhän Kristinalla kerran kuussa tekemässä pigmentointeja usean vuoden ajan. Konsepti on Jakartassa oloni aikan hieman muuttunut. Nyt Kristina tekee töitä Helmessä, josta saat kaikki saman katon alta; Mari huolehtii hiuksista, Hanna kynsistä ja ripsistä, Virva hierontapuolesta ja Kristina toimii kosmetologina. Helmi vaikuttaa ihan tehokkaalta ratkaisulta! 
 

http://www.kauneussalonki.fi/userData/kauneuskeskus-helmi/logo/logo.png

 

Kaipasinkin jo hyvin sujunutta yhteistyötä Kristinan kanssa, asiakkaita ja varsinkin ihania Guinot-hoitoja, joista sain nauttia Kristinan taitavissa käsissä! Eikä Kristina pettänyt nytkään. Olen saanut jo kolme Deluxehoitoa! 

 
Kristina käyttää Guinot tuotteita ja laitteita. Täytyy sanoa, että tehokkuus ainakin on paikallaan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen kasvoillani näkyi selkeää kohennusta :)

Muistan todella elävästi ensimmäisen kosketukseni näihin tehokkaisiin hoitoihin. Kristina käsitteli aluksi vain puolet kasvoistani, jonka jälkeen katsoin epäuskoisena peiliin: Mielestäni kohtalaisen hyvältä näyttänyt ihoni näyttikin kohonneelta pullataikinalta verrattuna juuri käsiteltyyn puoliskoon! Mutta pakkohan sitä oli peiliä uskkoa!

 
Hoitoina olivat HYDRADERMIE "kaksoisionisaatio" ja HYDRADERMIE LIFT, joka "keventää kasvonpiirteitä".   

Alla tietoa näistä hoidoista.
Lähde: www.guinot.fi / hoidot / erikoiskasvohoidot

SUOSITTELEN KRISTINAA JA NÄITÄ GUINOT HOITOJA JOKAISELLE, JOKA KAIPAA NOPEAA KOHENNUSTA KASVOILLEEN.

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c0.0.851.315/p851x315/415950_294742317263022_1572675171_o.jpg

 
 

HYDRADERMIE, KASVOHOITOJEN KIRKKAIN TÄHTI

 

Hydradermie hooldus
 
HYDRADERMIE on maailman tunnetuin Guinot –erikoiskasvohoito. Tunnin mittaisen kasvohoidon jälkeen ihosi on kuin uusi. Iho säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt HYDRADERMIE –hoidossa säännöllisesti kerran kuukaudessa. Hoidosta on olemassa viisi eri versiota, joten HYDRADERMIE voidaan räätälöidä vastaamaan juuri Sinun ihosi tarpeita. Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset, Guinot-erikoiskoulutuksen saneet kosmetologit. Olipa kyseessä sitten New York, Lontoo, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid tai vaikkapa Helsinki, niin HYDRADERMIE –kasvohoito vastaa vaativimmankin GUINOT-asiakkaan odotuksia.
 
Hoito tekee ihmeitä ihollasi!
HYDRADERMIE –hoidon jälkeen kannattaa katsoa peiliin. Kasvosi näyttävät levänneiltä ja rentoutuneilta. HYDRADERMIE on kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, mutta se on myös ihon hellävarainen syväpuhdistus. Kosmetologisi laatimaa hoito-ohjelmaa noudattaessasi huomaat, kuinka ihosi voi päivä päivältä paremmin. HYDRADERMIE –hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona. Säännöllisen hoidon johdosta iho on puhtaampi, tasaisempi ja näyttää nuoremmalta. Monet vaativat asiakkaat kautta maailman ovat löytäneet kaipaamansa hoitotulokset HYDRADERMIE-kasvohoidosta GUINOT-kauneussalongista.
 
HOIDON AVAINKOHDAT:
 
KAKSOISIONISAATIO: Hellävarainen elektroterapia ja hoitoelektrodien miellyttävät liikeradat vievät puhdistavia ja hoitavia kasviperäisiä aktiiveja aineosia syvimpiin ihokerroksiin asti.. Iho saa ionisaatiosta uutta energiaa ja puhdasta hehkua.
 
HAPPITERAPIA:  Tämä hoitovaihe parantaa solujen hapensaantia ja lataa solujen energiavarastoja. Happiterapialla on myös antibakteerinen vaikutus.
 
KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA:  Asiakkaan ihon tarpeita vastaava naamio ja rentouttava hieronta viimeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. Iho löytää tasapainonsa ja hehkuu uutta elinvoimaa.
 
 

HYDRADERMIE LIFT KEVENTÄÄ KASVONPIIRTEITÄ

Hydradermie Lift näohooldus
 
 
High-tech lifting -erikoiskasvohoito
Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.
 
Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla
HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.
 
HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla komen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.
 
 
HYDRADERMIE LIFT YEUX
 
Silmänympärysihon oma erikoishoito
Kosmetologillasi on tehokas ja hellävarainen ratkaisu kauniin silmänympärysihon saavuttamiseksi. HYDRADERMIE LIFT YEUX –erikoishoito harjoittaa silmiä ympäröiviä lihaksia (kehälihakset) ja tasoittaa ihon virheellisyyksiä. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen rypyt tasoittuvat ja katse saa uuden nuorekkaan ilmeen.
 
ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET
 
NESTEKIERRON AKTIVOINTI: Kasvolihakset rentoutuvat, mikroverenkierto elpyy ja kuona-aineet poistuvat ihosta kosmetologin liikuttaessa hoitoelektrodeja kasvojen nestekierron mukaisesti.
 
KASVOLIHASTEN STIMULOINTI: Kasvojen lihaksia harjoitetaan hellävaraisesti, jolloin ne jäntevöityvät ja voimistuvat. Kasvot saavat uuden ryhdikkään ilmeen.
 
KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA: Laitehoidon jälkeen kosmetologi tekee rentouttavan manuaalisen hieronnan. Hoidon jälkeen iho on selkeästi napakampi ja sen kosteustasapaino on palautunut. Kasvonpiirteet ovat silminnähden kohonneet.
 
 
 
 www.kengurumimmit.fi
 
 
https://www.facebook.com/Kengurumimmit?ref=hl

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!