KERATON AT THE PLAZA, Jakarta, Indonesia

 
luxurycollection.com/keraton
 
 
Ystäväni aviomies, Thomas Weber, on Spa-Managerina huhtikuussa avatussa Keraton-hotellissa, joka kuuluu Starwoods-ketjuun. Kyseessä on viiden tähden luxushotelli, suunnattu aika pitkälle bisnesmatkaajille.
 
Olinkin todella mielissäni, kun sain syntymäpäivälahjaksi valitsemani hoidot kahdelle! Syntymäpäiväni oli jo marraskuussa, mutta elämäni on ollut melkoista matalaliitoa, joten ehdin käyttämään nämä hoidot vasta nyt! Koska mieheni, jonka tietysti olisin sinne halunnut viedä :), on kiireinen työreissujensa vuoksi, menimme hoitoihin sisarentyttäreni ( Yksi Kengurupennuista ) Taran kanssa.
 
Sisäänkäynti oli kieltämättä hieman hankala kyseiseen hotellin löytää. Tiesin suunnilleen missä hotelli sijaitsee, sillä olin nähnyt kyltin kadulta. Mutta sisään mentiin jotenkin "sivusta". Onneksi kuljettajani tiesi minne mennä.
 
Aula oli todella upea, aula jonne osaan helposti kuvitella bisnesmiehet kalliit puvut päällään. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella oli lounge, joka Spa-Manager Thomas Weberin mukaan oli tarkotuksella sisustettu kodinomaisemmaksi, sillä hotellin private residencen asukkaat käyttävät samaa sisääntuloa. Aulaan astuttuani puhelimeni soi. Soittaja oli Spa-osaston vastaanottovirkailija, joka ystävällisesti halusi varmistaa, että tiedän mistä heidät löydän.
 
Meidät otettiin vastaan heti aulassa. Henkilökunta ohjasi meidät hissin luokse ja kuudenteen kerrokseen, missä spa-osaston vastaanottovirkailija oli meitä vastassa. Vastaanotto olikin piilossa hisseiltä katsoen niin etten sitä olisi heti nähnytkään. Meidät ohjattiin muutaman mutkan kautta varsinaiselle naisten spa-osastolle, joka kieltämättä olisi olisi ollut vaikea löytää!
 
Ensimmäisenä oli pukeutumishuone: iso huone, isoja peilejä ja jokaisella numerokoodilla toimivat vaatekaapit. Yleisilme oli tyylikäs, länsimainen ja hieman maskuliininen. Osaan helposti kuvitella tällaiseen ympäristöön myös miesasiakkaita!
 
 
 
 
Vastaanottovirkailija opasti meitä ystävällisesti vaatekaappien käytössä ja esitteli paikat. Täältä  löytyivät höyrysauna, tavallinen sauna, vessat, suihkut, hoitohuoneet sekä kylmä- ja lämminallas, joiden eteen oli huomaavaisesti sijoitettu lepotuoleja.
 
Vaihdettuamme vaatteemme span tarjoamiin kimonoihin meidät ohjattiin hoitohuoneeseen.  Koska olimme Taran kanssa valinneet "couples"-hoidot, pääsimme samaan huoneeseen.
 
Kaksi kaunista ( englantia puhuvaa! ) nuorta naista suoritti meille aluksi jalkarituaalin, joka kuuluu Indonesiassa lähes aina kuvioihin. Jalkarituaali poikkesi positiivisesti muissa hoitoloissa saamistani jalkarituaaleista: terapeutti todellakin kuori ja jopa hieroi jalat kevyesti pohjetta myöten!
 
Saimme valita musiikin kuudesta listalla olevasta musiikkilajista! Mahtavaa palvelua, sillä kaikki eivät nauti samasta musiikista. Me tietenkin valitsimme rentouttavan musiikin, olimmehan tulleet rentouttavaan kokovartalohierontaan! Täytimme myös ensimmäistä kertaa Jakartan hoitolaan tullessani esitietolomakkeen, jossa kysyttiin jopa hoidon tavoite! Ammattimaista!
 
 
 
 
Kuten kuvasta näkyy, myös hoitohuone oli hieman pelkistetty, mutta erittäin tyylikäs, sopien sekä mies- että naispuolisille asiakkaille.
 
Hieronta itsessään oli todella hyvä! Hierojani tiesi mitä tehdä ja hieroi minua kaksi tuntia rauhallisin, tasaisin liikkein. Tuloksena tietenkin oli, että torkahtelin kesken hieronnan nauttiessani hyvistä käsistä ja rentouttavasta musiikista...
 
Hoidon jälkeen menimme pukeutumishuoneeseen, jossa naispuolinen henkilö oli päivystämässä eikä älynnyt poistua, kun halusimme vaihtaa omat vaatteet päällemme! Joka puolella oli isoja peilejä ja sen lisäksi tämä "vartija" seisoi oven vieressä tuijottamassa ja hymyilemässä! Tuli aivan julkinen uimahallifiilis... Otin vaatteeni ja siirryin kulman taakse pukeutumaan, mutta huomasin, että "vartija" näki minut peilin kautta... Tajusin, että pukuhuoneesta näkee saunaan, saunasta näkee pukuhuoneeseen, pukuhuoneesta näkee lepoalueelle ja  altaille, lepoalueeelta ja altailta näkee pukuhuoneeseen peilien kautta! Ainut paikka, jossa voi rauhassa pukeutua oli suihkuissa tai vessassa!
 
Thomas tuli meitä tervehtimään hoitojen jälkeen, koska halusi kuulla kommenttimme kokemuksestamme. Menimme miellyttävälle terassille nauttimaan smoothiet ja vaihtamaan ajatuksia. Kerrottuamme niin hyvät kuin huonotkin kokemukset tulimme seuraavanlaiseen lopputulokseen:
 
Keraton-Spa on viiden tähden arvoinen, tyylikäs, länsimainen hoitola, jossa ainoaksi miinukseksi jäi yksityisyyden puuttuminen pukeutumistilassa. Asia korjaantuu helposti: Peilit voi pinnoittaa tai asiakkaan viedä suoraan hoitohuoneeseen vaihtamaan vaatteita, kuten niin monessa muussakin hoitolassa.
 
Lopuksi Thomas kiitti mielipiteistämme, kutsui meidät uudelleen vartalo- ja kasvohoitoihin VELOITUKSETTA!
 
 
KIITOS, Thomas!
 
 
 
 
 

www.kengurumimmit.fi

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!