Kengurupennut Balilla

Olimme lomalla Balilla, Kutassa tällä kertaa. Makoillessamme uima-altaalla Teija (Kengurumimmi) sanoi meille Kengurupennuille (Henkka, Jenna ja Tara), että menkääs käymään jossain hoitolassa. Vaikka selkähieronnassa.
 
Lähdimme sitten kävelemään kadulle aivan hotellin viereen ja pian löydettiinkin hoitola, jossa oli tarjolla 30 minuutin selkähieronta hintaan 30 000 rupiaa eli n 2,50 euroa.
 
Balilla hoitola on helppo löytää, sillä hoitolan työntekijät seisoskelevat kaduilla hoitoloiden edessä sisäänheittäjinä ja jakelevat hinnastoja houkutellen turisteja tiloihinsa.
 
Valitsemamme hoitolan sisäänheittäjät alkoivat ensin arvuutella mihin meidät vietäisiin hierottavaksi. Ilmeisesti heillä oli kaksi eri paikkaa. Hetken kuluttua meidät vietiin sisälle hoitolaan. Aula ei ollut kovinkaan houkutteleva, vaan pelkistetty huone, missä oli kassakone ja tuoleja. Aulasta meidät ohjattiin edelleen yläkertaan, jossa oli vierekkäin neljä hierontapetiä. Pedit oli erotettu toisistaan kevyillä väliseinillä ja verhoilla. Yläkertakin oli kovin pelkistetty: violetin värinen huone. Hypättiin sitten pedeille, että hieronta voisi alkaa! 
 
Pedeissä olevat pääaukot olivat aivan liian suuret, joten ne tekivät olon epämiellyttäväksi. Piti koko ajan vahtia ettei pää putoa aukkoon. Petien natina kuulosti siltä kuin ne voisivat romahtaa kasaan millä hetkellä tahansa.
 
Vihdoin hieronta alkoi. Hieroja hyppäsi pedille, kuten täällä on tapana. Aluksi lihaksia paineltiin pyyhkeen läpi, jonka jälkeen alkoi varsinainen hieronta. Hierontaan kuului selän, niskan, hartioiden ja käsien hieronta. Käsien hieronnassa erityisen hyvältä tuntuivat kämmenen painelut! Lopussa hierontatapa hieman muuttui hierojasta riippuen. Kaksi hierojaa pyysivät istumaan ja yksi taas teki hieronnan loppuun makuullaan. Yksi meistä sai lopuksi vielä päähieronnankin!
 
Hieronnat olivat kokonaisuudessaan hyviä ja lähdimme pois niskat rentoutuneina.Maksettuamme pyysimme kuittia, mutta epäonnistuimme. Ilmeisesti meitä ei haluttu ymmärtää ja luultavasti koko paikasta ei kuittia muutenkaan saisi.
 
Lopputulos: Hyvä hieronta vaikka paikka ei ollutkaan häävi!
 
 
Terveisin,
 Kengurupennut:
Henkka, Tara ja Jenna
 
 
 
 
 

                                                      www.kengurumimmit.fi

                                        https://www.facebook.com/Kengurumimmit?ref=hl

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!