KAUNEUSKESKUS MEICOS, Tampere

 
 
 
 
Olin työmatkalla Tampereella ja tietenkin siis myös Kauneuskeskus Meicoksessa. Siellä kuulin uudesta Caretech Quattro 4 in1 - laitehoidosta, joten täytyihän sitä kokeilla!
 
Kauneuskeskus Meicos sijaitsee Tampereella aivan keskustassa, Hämeenkatu 24. Näyteikkunat ovat katutasossa eikä niitä voi olla huomaamatta: ikkunoissa komeilevat suuret, pinkit orkideatarrat! Kun kurkkaat näyteikkunoista sisään, näyttää siltä kuin kyseessä olisi vain kosmetiikkamyymälä. Älä anna tämän hämätä! Takatiloissa sijaitsee iso kauneushoitola, jossa voit nauttia sekä kosmetologin että opiskelijoiden  tekemistä hoidoista! Kohtuulliseen hintaan! Meicos myy myös paljon lahjakortteja erilaisiin hoitoihin.
 
Siispä sinne takatilojen hoitolaan testailemaan uutta hoitoa! Paikka on vaalea ja siisti. Pientä hälinää on aina, johtuen siitä, että kyseessä on myös opiskelijahoitola, mutta hoidoista pystyy silti nauttimaan täysillä. Minä menen tällä kertaa uuden kosmetologin Jonna Koskisen käsittelyyn. Jonna tekee hoitoja erillisessä huoneessa, jossa on monenmoista laitetta.
 
Aluksi Jonna tekee normaalin alkupuhdistuksen kasvoilleni, jonka jälkeen otetaan "järeämmät aseet" kehiin eli uusi Caretech Quattro 4 in 1 - laite!
 
 

 

Hoito aloitetaan käyttämällä uutta tekniikkaa, joka tekee kasvoilleni painepuhdistuksen. Painepuhdistus on hellävaraista painekuorintaa, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti hieoen samanaikaisesti tehokkaasti kasvojen lihaksia. Painepuhdistuksessa käytetään hoitonesteenä natriumkloridia eli suolaliuosta!

Painepuhdistus tuntuu jäätävän kylmältä! Jonna aloittaa puhdistuksen otsasta... tuntuu kuin söisin liian paljon jäistä jäätelöä. Kitalaki ja aivot tuntuvat jäätäviltä... Tätä kestää kuitenkin vain hetken, sillä pian Jonna siirtyy pois otsan alueelta ja kylmyyskin helpottaa. Lopputuloksena todella puhdas iho! Suolaliuos puhdisti iholtani loputkin jäänteet sävyttävästä kosteusvoiteesta, jota käytän lähes päivittäin. Mielenkiintoista oli kuulla, että huolellisesta jokailtaisesta ihonpuhdistuksestani huolimatta suolaliuos nosti pintaan edelleen sävyvoiteen jämiä.
 
Ilmanpaineimeytyksellä voidaan imeyttää lähes kaikkia tehoaineita iholle hieroen samanaikaisesti tehokkaasti kasvojen ihoa. Ilmanpaineimeytys kuljettaa happea ihohuokosiin samalla kuin tehoaine imeytyy tehokkaasti. Minun tapauksessani tarvittiin kosteutta!!!
 
Seuraavaksi otettiin käyttöön tuttu ja turvallinen timanttihionta, jolla tehostettiin ihon kuorintaa alueilla, joissa oli pigmenttihäiriöitä. Timanttihionta on yksi lempihoidoistani, jolla saa aina heti näkyviä tuloksia! Olenkin käyttänyt timanttihiontaa säännöllisesti useiden vuosien ajan!
 
Seuraavana oli vuorossa "valohoito" - oikeasti! Laitteessa on mukana LED-valohoito, jossa valo kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. Valohoidossa on valittavana seitsemän eri väriä/väriyhdistelmää, joilla voidaan elvyttää harmaata ja kellertävää ihosävyä. LED-hoito myös korjaa kimmoisuuttaan menettänyttä ihoa, ryppyjä, juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. Se myöskin kuntouttaa allergiasta aiheutuneita paukamia ja rauhoittaa punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa. Todella monitoimista!
Valohoito ei oikeastaan tunnu miltään, ainoastaan lämmittää hieman ihoa. Tämän hoidon aikana voi helposti torkahtaa muihin maailmoihin!
 
Kylmä otsoni viimeistelee hoidon. Otsoni on tehokkain hapen muoto, jota käytetään erilaisissa aknen ja ihon tulehdustilojen hoidossa. Kylmä otsoni tasoittaa tehokkaasti ihon väriä ja rauhoittaa ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja näyttää silminnähden kirkkaammalta!
 
Kaikkia näitä hoitoja voidaan tehdä yhdessä tai erikseen, Minä tietenkin kokeilin kaikkien yhdistelmää lopputuloksena kirkas, kosteutettu ja pehmeä iho.
 
Kiitos Jonna!
 
 
Hoito oli tarjouksessa, joten maksoin siitä 85 €. Normaalisti hinta on reilut sata euroa.
SUOSITTELEN!!!
 
 
Terveisin, Kengurumimmi
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!