KAUNEUSHOITOLA AAVA, Viiala

Kuva kasvohoidosta
 
 
Ollessani kampaajalla hoksasin yhtäkkiä, että täältähän voin saada hankittua itselleni kätevästi vaalentavaa seerumia kasvoilleni ilmestyneiden tummien läiskien hoitamiseksi! Niinpä Niinan vapauduttua kysyinkin häneltä neuvoa. Hän ystävällisesti esitteli minulle Mahlerin vaalentavan hoitotuotteen, joka pitää sisällään hieman voimakkaamman, kuorivan tuotteen yökäyttöön sekä kevyemmän vaalentavan tuotteen päiväkäyttöön. Samalla Niina asiantuntevasti kertoi minulle vaalentavasta kasvodosta, jossa käytetään Mahlerin tuotteita. Niinpä varasin ajan vaalentavaan kasvohoitoon!
 
Saavuin Aavaan ja siellä Niina olikin juuri vapautunut ja toivotteli minut tervetulleeksi. Astuin sisään isokokoiseen hoitohuoneeseen ja asetuin mukavasti hoitopetille. Niina peitteli minut lämpimästi ja aloitti hoidon ihon puhdistuksella. Johtuen varmastikin siitä, että tiesin Niinan etukäteen ja olimme tavanneet jokusen kerran aiemminkin kampaajalla käydessäni, hoidon alku oli hieman levoton. Juttua riitti molemmin puolin, tosin ammattimme pohjalta! Rehellisyyden nimissä on sanottava, että puhuminen johtui yhtä paljon minusta kuin Niinastakin!
 
Alkupuhdistuksen jälkeen Niina suoritti kasvoilleni kuorinnan. Kuorinta oli erittäin miellyttävän ja pehmeän tuntuinen. Kuorinta-aine levitettiin kasvoilleni, jonka jälkeen Niina kitkasi kuorinta-aineen kasvoillani  ja pyyhkäisi loput murut kasvoiltani pois. Kuorinta-ainetta ei siis tarvinnut poistaa vedellä vaan se poistettiin kitkaamalla iholta. Tämä oli varmasti miellyttävin ja hellävaraisin kuorinta jonka olen kokenut.
 
Kuorinnan jälkeen seurasi hieronta. Nyt ilmapiirikin oli jo rauhoittunut ja aloin rentoutua. Kumpikaan ei enään puhunut, vaan ammattitaitoisesti Niina antoi minun nauttia hieronnasta. Hieronta oli mielenkiintoinen. Se poikkesi täysin perus kasvohieronnasta, aivan kuten minulle alussa kerrottiin. Se oli hyvin aktivoiva ja rytmin vaihteluja oli todella runsaasti. Niinan hieroessa kasvojani mietin mitä hieronnan rytmitys muistuttaa... Sitten se välähti! Olet varmasti kuullut pyykinpesukoneen linkouksen alkua, vai mitä? Rytmitys oli saman kaltainen! Ensin hitaasti kiihtyvä, sitten vauhdikas ja jälleen hidastuva. Todella ihana! Ja Niina on kyllä aivan oikealla alalla! Hänellä on todella hyvät kädet! Valitettavasti tämäkin ihana hieronta päättyi aikanaan ja vuorossa oli kasvonaamio.
 
Levitettyään naamion kasvoilleni Niina poistui hetekeksi huoneesta. Tänä aikana vaivuin varmasti jonkinlaiseen nirvanaan ja Niinan tultua poistamaan naamion ja levittelemään loput hoitoon kuuluvat hoitotuotteet kasvoilleni olinkin ajatuksissani aivan muualla...
 
Lopuksi sain maukasta tuoremehua ja hyviä neuvoja jatkoa ajatellen.
 
Hoidon alussa mielessäni käväisi ajatus: "Pystynköhän oikeasti rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta tutun hoitajan käsissä... ", sillä kuten kerroin, puhuttavaa riitti! Mutta huoleni osoittautui turhaksi! Sain todella ammattitaitoisen ja rentouttavan hoidon Niinan taitavissa käsissä!
 
Hintaa tälle ihanalle kokemukselle tuli "klubi-alennuksen" jälkeen 72,40 €.
Hieman on arvokkaampaa kuin Aasiassa, mutta kyllä on hoitokin toista luokkaa!
Suosittelenkin käymistä Niinan taitavissa käsissä, jos liikut Viialassa!
 

http://www.kauneushoitola-aava.fi/

Terveisin, Teija

 
 
 
 

https://www.facebook.com/home.php#!/Kengurumimmit

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!