JAMU SPA

Löysin ajellessani kiinnostavan näköisen hoitolan Cipetessä, vain puoli tuntia meiltä. Minulla on tapana kirjoittaa ylös mielenkiintoisen näköisiä paikkoja, joten tämäkin pääsi listalleni. Minulla on mahtava lista parin vuoden päästä!
Muutto takana, eiköhän nyt tarvita muutakin kuin kuumakivihierontaa! Tilasin netistä kivan oloisen body wrapin. Matkalla soitan Mirkalle (tietenkin liian aikaisin, HERÄTYS!) ja kerron, että olen menossa ihanaan hoitoon. Hoito on hieman kallis, mutta toivottavasti se on hintansa arvoinen!
Hoitola sijaitsee pienellä kujalla (kuten suurin osa hoitoloista). Piha on kaunis ja paratiisimaisen vihreä. Ihanaa! Sisällä kaunis Balilainen sisustus väreineen ja antiikkikalusteineen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi. Ilmoittaudun vastaanottoon ja minut ohjataan odotustilaan. Jamu Spa on kotoisin Balilta. Itse asiassa se oli ihan lähellä hotelliani, kun viimeksi olin Balilla! Tyyliin sopivasti hoitolan odotusaulassa on erilaisia Balilaisia esineitä ja huiveja myynnissä.
Saan aluksi kylmää lemon.grass-teetä. Pian terapeuttini tulee keskustelemaan varaamastani hoidosta. ”Oletko juuri synnyttänyt?” No, en. Varaamani hoito on tarkoitettu juuri synnyttäneille, jotka haluavat kiinteyttää vatsaansa ja vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa. Eivät suostu tekemään sitä minulle… Olinkin jo aikaisemmin kuullut tästä hoidosta ja mietin sopisiko se Suomen hoitoloihin… Minullakin olisi kyllä tarvetta vatsan kiinteyttämiseen ja lymfa-aineenvaihdunnan vilkastuttamiselle, mutta ei sitten! Otan siis jonkun kuorintahoidon kuivalle iholle. No, hintakin on edullisempi…  

Pian minut ohjataan kauniisti sisustettuun hoitotilaan. EI MUSIIKKIA HOITOTILASSA?!
Riisuudun rauhassa ja kietoudun isoon huiviin. Nyt terapeuttini tulee pesemään ja kuorimaan jalkani. Menen petiin vatsalleni ja katson kasvoaukosta lattialle. MITÄ?! EI KUKKIA?!  Muuten niin upea paikka ja viimeisen päälle sisustettu, kuten kuvista näkyy!
Hoito aloitetaan kuorinnalla, joka kestää tunnin. Kuorinnan aikana terapeuttini tekee minulle perinteisen vartalohieronnan. Todella rentouttavaa, vaikka aluksi kauhistelin ajatusta hieronnasta kuorintatuotteella.
Tämän jälkeen enimmät kuorinta-aineet pyyhitään pois. Makaan nyt selälläni silmät kiinni. Täällä tuoksuu banaani! Terapeutti levittää iholleni paksua öljyä, joka on aivan banaanin tuoksuista. Sitä laitetaan paljon! Öljyn päälle tulee valtavan kokoiset banaaninlehdet! Siinä sitä sitten kellitään banaaninlehdissä noin 20 min per puolisko, siis etu- ja selkäpuoli.  Nyt terapeutti poistaa lehdet ja ohjaa minut kylpyhuoneeseen.
Suihkutilassa on tarjolla ylellisen tuoksuvat tuotteet sekä hiuksille että vartalolle. Pesen itseni, myös hiukset. Tällä aikaa terapeutti on laskenut minulle kuuman, tuoksuvan kylpyveden… täynnä KUKAN TERÄLEHTIÄ! Aivan kuin elokuvissa tai mainoksissa! Mahtavaa! ”Sukellan” ammeeseen ja juon hieman kuumaa inkivääriteetä ja syön yhden keksin.
Loikoilen ammeessa kunnes vesi haalenee, kuivaan itseni ja menen huiviin kiedottuna takaisin hoitohuoneeseen. Terapeutti viimeistelee hoitoni kosteusvoiteella. On muuten aika kätevää: Makaan selälläni. Terapeuttini rasvaa etupuolen sekä kädet ja jalat kokonaan. Tämän jälkeen hän pyytää minut istumaan ja rasvaa selän. Ei turhia pyörimisiä edestakaisin! Nyt olen valmis. Mahtava hoito! Aikaa kului kaksi ja puoli tuntia. Pukeudun ja menen takaisin odotustilaan.
Aiemmin odotellessani silmiini osui tietenkin useitakin ihania koriste-esineitä, jotka sopivat täydellisesti kotiini. Pakkohan niistä oli ainakin pari ostaa! Onneksi tässä maassa on aina kantaja mukana! Vaikka tällä kertaa hoitolan henkilökunta saatteli minut autolle asti ostosteni kera, joten omaa kantajaa en tarvinnut.
Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli se rentouttava musiikki myös hoitohuoneeseen…  
Lopputulos: Mahtavan pehmeä iho, rentoutunut olo ja
ihanat tuliaiset kotiin. Hintaa 54 €.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!