Hotel Kristal, Jakarta, Indonesia

 
 
Täällä sitä nyt asutaan ennen Suomeen muuttoa :)  Aika voi käydä hieman pitkäksi hotellissa lasten ollessa koulussa ja Simon työreissuillaan... Onneksi meillä on kuitenkin Service Apartment, jossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila ja keittiö!
 
Tilat ovat ihan mukavat eikä hotellissakaan valittamista ole. Ei mikään viisi tähteä, mutta kävelymatkan päässä koulusta ( JIS ), ruokakaupasta ja Starbucksista! Täällä on myös monenlaista palvelua, mm. LifeSpa Fitnes Center, jota käytämmekin ahkerasti. Siellä huomasinkin, että samasta vastaanotosta voi varata ajan hoitolaan! Jipii! Varasin sitten ajan kokovartalo kuorintaan, naamioon ja hierontaan.
 
Saavuin odotustilaan noin 5 minuuttia ennen aikaa. Siitä minut ohjasi kaunis indonesialainen terapeutti allasalueen takana oleviin hoitolatiloihin. Tilat olivat siistit ja ihan kauniit, tosin hieman vaatimattomat.
 
 
 
Minkäänlaista yksityisyyttä en saanut riisuuntumisen ja  pukeutumisen ajaksi, vaan terapeutti touhusi pienessä huoneessamme joitain valmisteluja. Asetuin vatsalleni hierontapöydälle ja terapeutti aloitti kaksituntisen työnsä kuorinnalla. Levitti kuorintageelin maalisutilla :) kuten he aina tekevät. Mutta eipä tiennyt tyttö miten kuorintageeliä käytetään... Kyseessä oli tuttu kuorintageeli, joka kuuluu kitkata kosteuden kanssa, mutta hän päätti sitten antaa geelin ensin hieman kuivahtaa ja kuoria ihon kuivana. Täällä yleisin kuorintatuote onkin sellainen, mutta ei tämä. Plikka sitten kuori hieman epävarmasti, unohtaen kokonaan "allit" ja kyynerpään. Ja ei kun suihkuun!
 
Nyt petiin oli laitettu puhtaat batiikkilakanat ja tyyny, joten menin selälleni. Terapeutti ottikin tyynyn pois ja pyysi minut vatsalleen. Okei. Olisi jättänyt tyynyn pois niin olisin mennyt vatsalleni heti!
Hieronnan aika. Todella surkea esitys! Kesti 35 minuuttia, pelkkää lääppimistä, jalkapohjia ja decoltea ei hierottu lainkaan!
 
Naamio leviteltiin taas maalisutilla "allit" unohtaen, jonka jälkeen minut ohjattiin kylpyyn naamion kera... OK. Siellä sitten nopeasti huuhtelin naamion pois ja otin suihkun. Mieluummin olisin käynyt vain suihkussa!
 
Vaatteet päälle ja ulos! Ei ollut kummoinen hoito enkä sitä kenellekään kokemukseni perusteella suosittele. Kahden tunnin hoito kesti 1 h 45 min ja maksoi noin 18 €.
 
 
Terveisin, Kengurumimmi
 
 
 
 
 
www.kengurumimmit.fi
 
 
 
https://www.facebook.com/Kengurumimmit?ref=hl
 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!