HOLIDAY RESORT, Lombok, Indonesia

Olimme ystäväperheen kanssa Lombokilla mukavassa hotellissa, mutta sijainti oli hieman kaukana keskustasta, joten sadepäivänä päätimme naisten kanssa testata hotellimme hoitolaa. Tähän testiin osallistui kuusi naista (äidit ja tyttäret), joten jouduimme menemään kahdessä erässä. Me äidit aloitimme “testailun” vartalokuorinnalla ja hieronnalla.
Hoitolan vastaanotto oli miellyttävän näköinen valkoisilla ja harmailla irtokivillä rekennettuine käytävineen. Kävi kylläkin mielessä, että millähän tuollaisen pitäisi siistinä kotona… Hyvä idea kuitenkin!
Myös tuoksu hoitolassa oli rentouttava. Meidät ohjattiin kahden hengen huoneeseen, jossa oli kaksi hierontapetiä ja suihku sekä kylpyamme. Amme oli kaameassa kunnossa; näytti hyvin pinttyneeltä ja likaiselta, joten hylkäsimme heti ajatuksen, joka kävi aiemmin mielessämme: jokin ihana aromaattinen kylpy! Ei todellakaan houkutellut enää, kun näimme ammeen! Muuten hoitola vaikutti siistiltä.
Asetuimme hierontapeteille odottamaan terapeutteja. Pian kaksi naista tulikin huoneeseen kauniissa työasuissaan. Aluksi vartalokuorinta. Tämä on aina yhtä ihanaa! Koko vartalo kuorittiin, jonka jälkeen vain “lääpittiin” kuorinta-aine pois iholta. Hoito jatkui hieronnalla.
Nyt alkoikin se mielenkiintoinen osio, sillä rentoutuminen oli hieman vaikeaa oven koko ajan käydessä. Kävikö joku koko ajan vahtimassa terapeuttien työtä vai mitä tapahtuu?! Hieronta oli aluksi hosuvaa ja liikkeet keskeneräisiä. Mutta loppua kohti terapeuttini ryhdistäytyi ja sain lopulta miellyttävän hieronnan, vaikkakaan torkahtamisesta ei tullut mitään kovan trafiikin takia. Myöhemmin kävi ilmi, että ystäväni terapeutti kuljeskeli huoneeseen ja takaisin! Eli ystäväni hieronta oli kaikkea muuta kuin miellyttävä kokemus! Lopuksi kävimme suihkussa ja siirryimme takaisin uima-altaalle loikoilemaan ja vertailemaan kokemustamme.
Tyttäret, 4 kpl, menivät seuraavaksi samaan hoitoon.
No, tulipahan tämäkin koettua. Ja huonokin hieronta on parempi kuin ei hierontaa laisinkaan, vaikka tästä hoidosta ei paljon jäänytkään kerrottavaa!
Terveisin, TeijaKylpynurkkaus oli kauniisti somistettu, mutta amme oli pinttyneen ja likaisen näköinen!Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!