Helen Beauty Reflexology, Kota Kinabalu, Sabah, Borneo, Malesia

Pian on viikko takana Kota Kinabalussa mukavien ystävien seurassa. Mikä onkaan ihanampaa kuin rentouttava hieronta “rankan” lomaviikon päätteeksi! Siispä päätämme ystäväni kanssa mennä hierontaan ja vieläpä raahata miehemmekin sinne. Ari olikin hieman haastellinen, piti lähes pakottaa tähän ihanuuteen, mutta oma mieheni osaa onneksi nauttia hieronnasta.
Hotellimme lähellä oli useitakin hoitoloita, jotka kaikki mainostivat lähes samalla hoitolistalla, joten lähdimme läheiseen ostoskeskukseen, missä oli useitakin hoitoloita. Kiipesimme kolmanteen kerrokseen huomataksemme ettei hoitola ollut vielä auki. Rapuissa tuli kuitenkin sopivasti vastaan mieshenkilö, joka osasi ohjata meidät auki olevaan hoitolaan, Helen Beauty Reflexology:n takaoven kautta.
Kävi ilmi, että kyseinen mieshenkilö olikin töissä siellä ja saatteli meidät näin ollen takaoven kautta samaiseen hoitolaan, jossa kävimme kyselemässä hintoja ja aukioloaikoja pari päivää aiemmin. Kello oli vasta kymmenen paikkeilla ja tämä hoitola ilmoitti meille avaavansa vasta klo 11, mutta otti meidät kuitenkin avosylin vastaan.
Meidät ohjattin peremmälle. Huoneessa oli noin 20 mukavaa nojatuolia, joista sitten valitsimme omamme. Huone näytti huonolta elokuvateatterilta ja mielestäni vielä huonommalta hoitolalta! Kuluneet tuolit olivat rivissä; täällä tehdään selvästikin liukuhihnalla töitä! Katon rajassa oli tv, joka sitten ystävällisesti laitettiinkin päälle. Onneksi äänettömälle, sillä siellä pyöri jokin aasialainen taisteluelokuva! Rentouttavaa… Onneksi seura oli hyvää ja jalkapohjien hierontakin osoittautui ihan ammattitaitoisesti tehdyksi.
Jalkapohjien hieronnan jälkeen kipusimme yläkertaan kokovartalohierontaa varten. Kun pääsimme raput ylös, ensimmäisenä silmiini osui nurkassa lojuva valtava pyykkiläjä! Siirryimme huoneeseen, jossa oli 8 verhoilla toisistaan eroteltua hierontapetiä. Todella karun näköistä, mutta kylläkin puhdasta, pyykkiläjää lukuun ottamatta.
Minä ja mieheni pääsimme samaan “huoneeseen” eli välillämme olevaa verhoa ei vedetty kiinni. Mieheni hieroja oli mies ja minua hieromaan tuli nainen. Ensimmäinen havainto hierojastani oli vahvat kädet ja karmea röyhtäisy! Jestas! Onneksi röyhtäilyä ei kestänyt kuin se alku! Kun oli aika kääntyä selälleen, tilassa oleva väliverho vedettiin kiinni. Lopulta hieronta osoittautui todella taitavasti tehdyksi, sekoitus kiertoja, painelua ja perinteisempää hierontaa. 
Koko setti kesti noin puolitoista tuntia. Lopputuloksena kaikki neljä matkailijaa rentoutuneita ja tyytyväisiä, mutta paikka oli kyllä kolkoin missä olen hieronnoissa käynyt! Tosin tämä ehkä oli huomioitu hinnassa, sillä hoidon hinta oli noin 25 €.  
Terveisin, Kengurumimmi

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!