FRACTORA

kc-clinic_hoy

www.kc-clinic.fi

Vierailevana kirjoittajana Hanna Remes.

 

Fractora hoidossa, osa 1.

Mistä Fractorassa on kyse?

Fractora on radiofrekvenssienergiahoidoista uudehkompi ja tämä on siis hoito, joka mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyksen. Toimii erityisen hyvin pystyjuonteisiin huulien ympärillä, kulmakarvojen välisiin juonteisiin, alaluomiin, akne- ja vesirokkoarpiin sekä kädenselkiin paikallishoitona, mutta käytetympi muoto on on kuitenkin tehdä kokonaan kasvot, kaula ja decolte.

Fractorassa radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä sysäysten lailla voimakkaasti. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti.. Tätä voisikin kutsua RF-neulaushoidoksi.

 

Miten hoito alkaa?

Hoito alkaa ihonpuhdistuksella ja pintapuudutuksella, johon käytetään tarkoituksenmukaista voidepuudutetta. Puudute vaikuttaa iholla 30 - 60 min., jonka jälkeen hoito on lähes kivuton.

 

 

Kuva_22496

Kun iho on puutunut alkaa itse hoito-osuus, jonka jälkeen iho tulee rauhoittaa naamioolla tai viilentävällä kompressilla ja hyvillä tarkoituksenmukaisilla hoitotuotteilla - tästä kaikesta kerron seuraavalla kerralla ja käyn läpi itse Fractora hoitoa tarkemmin.

Kerron myös Teijan kommentit siitä miten iho on voinut ekan hoidon jälkeen. Tämä oli siis ensimmäinen hoito ja seuraava hoito tulisi suorittaa 2 - 4 viikon kuluttua.

 

Terveisin, Hanna

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!