Earth & Flowers in Jamu Spa

 Jälleen on aika tavata kavereita ihanan hemmottelun merkeissä viehättävässä Jamussa. Olemme varanneet neljälle hengelle 3 tuntia kestävän vartalohoidon: Earth & Flower Body Mask. Hoitoon kuuluu kuorinta, hiernta, naamio, jugurttihoito ja kukkakylpy.
Saavun Jamuun tapani mukaan ajoissa. Ihana, vihreä piha sulkee hoitolan ulkopuolella olevalta kujalta. Koska sattuu satamaan, vastaan tulee mies, joka saattelee minut hoitolaan ison sateenvarjon alla. Tältäköhän julkkiksilta tuntuu? Joku on varjon kanssa auton ovella vastassa ja saattaa sinut kuivana perille! Aika ylellinen tuokio… Ei ole tätäkään ennen koettu, ainakaan Suomessa. Siellähän kipität hitolaan ihan omin avuin, satoi tai paistoi!
Meidät ohjataan kahden hengen huoneisiin ja pyydetään riisuuntumaan ja laittamaan kietaisuhuivi vartalon ympärille. Siinä riisuuntuessamme ajattelin: “Täällä on vain yksi kylpyamme. Kuinkahan kukkakylpy toteutetaan…. Kimppakylpyyn kaverin kanssa, kenties?” :)
Hoito alkaa (kuten aina) jalkakylvyllä. Terapeutti polvistuu lattialle ja kuorii jalkani merisuolalla. Tämä on aina hieman pettymys: kuorinta on hyvin epämääräinen, lähinnä jalkapöytiin kohdistuva. No, ajatus on kuitenkin ihana ja muistan kyllä ensimmäisen kertani Indonesialaisessa hoitolassa! Olin aivan haltioissani siitä, että joku todellakin polvistuu eteeni ja pesee jalkani!
Pesurituaalin jälkeen menen Spa-petiin vatsalleni. Terapeutti aloittaa kuorinnan selästä. Tämä on siitä kiva kuorinta, että kuorinta-aineella myös hierotaan! Voisi kuvitella, että nahka on tunnin jälkeen ruvella, mutta ei! Terapeutti hieroo koko vartaloni edestä ja takaa hienolla kuorintavoiteella ja täytyy sanoa, että tällä terapeutilla oli kyllä jumalainen kosketus! Hemmottelu jatkuu kasvojen puhdistuksella, paineluhieronnalla ja kasvonaamiolla rentouttavan musiikin soidessa taustalla.
Hieman on kylmä, joten pyydän ottamaan ilmastoinnin pois päältä. Se on kyllä mielenkiintoista täällä Jakartassa, että menet mihin vain länsimaalaisille tarkoitettuun paikkaan, ilmastointi on aina erittäin kylmällä…. liian kylmällä!
Kuorinnan/hieronnan jälkeen terapeutti pyyhkäiseen ylimääräiset kuorinta-aineet vartaloltani lattialle ja levittää etupuolelle vartalonaamion. Naamio on puhdistava savinaamio, jonka annetaan kuivua ja vaikuttaa noin 15 min, jonka jälkeen käännyn vatsalleni ja naamio levitetään selkäpuolelle.
Vaikutusajan jälkeen terapeutti hieroo naamion päälle jugurttivoidetta. Voide pehmittää savinaamion ja ihon! Nyt on kyllä oikeasti hieman vilu, vaikka ohut huivi onkin päällä, mutta minkäs teet…
Jonkun ajan päästä kuulen, että kaveri pyydetään suihkuun ja kylpyyn. Emme siis saakaan kimppakylpyä! (Onneksi!) Itse loikoilen vielä horroksessa jonkin aikaa, kunnes kaveri on kylpenyt ja minut ohjataan suihkuhuoneeseen. Suihkuttelen savet ja jugurtit pois vartaloltani ja sukellan lämpimään, aromaattiseen kukkakylpyyn. Oikeasti! Kylvyssä kelluu kukan terälehtiä! Tämä on niin ihanaa! Te, jotka tunnette minut, tiedätte että nautin kaikesta (pienemmästäkin) hemmottelusta täysin rinnoin! Hei, KUKKAKYLPY!
 Jonkin aikaa loikoiltuani kuivaan itseni ja menen takaisin petiin rasvattavaksi. Pian terapeutti tuo meille kuumaa inkivääriteetä, jonka sanotaan tekevän hyvää keholle.
Kaiken tämän ihanuuden jälkeen on pakko pukeutua ja lähteä kotiin… Minkäs teet!

Hintaa tälle noin kolmen tunnin hemmottelulle tuli noin 30 €.

Terveisin, Kengurumimmi

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!