JAKARTA SKIN CENTER

Ei sitten ollut mitään tekemistä. Asuimme edelleen hotellissa ja jotenkin se aika pitää saada kulumaan, kun muut ovat töissä ja koulussa… Ei kun kaunistumaan, kun kylmä kahvi ei enään riitä!
Olin nähnyt ajellessani (luetaan: kuljettajan ajaessa) ison paikan: Jakarta Skin Center. Nimestä päätellen siellä tehdään vaikka mitä! Wau! Sinne nauttimaan jostain ihanasta kiinteyttävästä hoidosta!

Astuin sairaalamaiseen aulaan, jossa oli apteekki ja vastaanottotiski. Tiskin takana oli kolme nuorta naista joista kaksi puhelimessa. ”Hi, I would like to know what kind of treatments do you have.” Vastaus oli: “Doktor Edwin?”. Ei, haluan vain tietää teidän hoidoistanne. “Doktor Edwin?” Ei! Onko teillä jotain listaa tai hinnastoa hoidoistanne? Nyt toinen puhelimessa oleva yrittää selittää jotain naiselle, jonka kanssa puhun. ”Doktor Edwin?” What ever! ”Yes, doktor Edwin!” Minulle annettiin täytettäväksi esitietolomake, koska HALUAN tavata doktor Edwinin ensimmäistä kertaa… Kun esitietolomake on täytetty, minut lähetetään neljänteen kerrokseen. Onneksi talossa on hissi! Siellä minut ohjataan odotushuoneeseen. Tuntuu todellakin, että olen menossa lääkäriin!
                                             
Pian hoitaja kutsuu minut sisään. APUA! Oletko koskaan katsonut Disneyn piirrettyä elokuvaa Notre Damen kellonsoittaja? No, kuvittelepa Quasimodo elävänä ja lääkärin valkoinen takki päällä! Ei, liian kaunista… Katsopa oheista kuvaa elokuvan Quasimodosta! Yes, lähempänä totuutta! Hän oli doktor Edwin! Tuli tosi luottavainen olo…. Doktor Edwin kysyy, mikähän on ongelmana? Jaa ongelmana?! Tolla naamalla?! Tulin kasvohoitoon… No, ehkä vähän alaspäin venähtänyt naama, kun en muutakaan keksinyt. Kysyin onko heillä ”non surgical face lift” listallaan. Juu, on. Jokin laserilla tehtävä, ihoa kuumottava hoito, joka ei tarvitse sairaslomaa. Nyt mielenkiintoni jo heräsikin. Ei voi olla kallista Indonesiassa! Ei kun kasvojenkohotukseen! Onneksi tuli kysyttyä hintaa ennen aloittamista: 2600 €! Aivan EUROA! INDONESIASSA!

Wau… Doktor Edwin katsoo minua Quasimodon kasvoillaan ja on sitä mieltä että se olisi minulle hyvä hoito… Koskahan on itse katsonut peiliin, hemmetti! ”Koskahan rouva haluaa tulla kasvojenkohotukseen?” ”Otan yhteyttä, kun olen päättänyt… kiitos!” Taidan mennä kohotukseen kesällä, kun tulen Suomeen!
Se siitä hemmottelukerrasta, mutta oli se ihan uusi kokemus tämäkin!
Hintaa tällä vastaanotolla oli kokonaiset 8 €.


                                                                                                    Terveisin, Teija

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!