”Kaksin aina kaunihimpi!”

Siispä soittamaan ystävälle ja hyödyntämään kotiin tullut tarjous: Osta 2, maksa 1!
Niinpä saavumme Gaya Spa:han, joka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien varressa. Vastaanotossa oleva kampaaja on hieman hukassa, mutta kysyy kuitenkin haluammeko samaan huoneeseen. Tietenkin! Tämä on sosiaalinen rentoutushetki! Olemme varanneet kuorinnan, hieronnan ja kasvojen akupainelun. No, sitä emme saa… kyseinen hoito onkin tarjolla vain hotelli Shangrilan listalla. Sitä ei tietenkään mainittu nettisivuilla… Siispä valitsemme listalta vartalokuorinnan sekä vartalohieronnan, höyrykaapin ja kasvohieronnan.
Meidät ohjataan aluksi odotushuoneeseen, missä saamme nauttia väkevää inkivääriteetä. Näkymää vilkkaalle kadulle ei edes ole yritetty peittää, vaan saamme nauttia liikenteestä, pysäköidyistä autoista ja roskista odotellessamme rentouttavaan hoitoon. Pian luoksemme tulee henkilö, joka pahoittelee tilannetta: Emme saa yhteistä huonetta, kun sinne ei tule lämmintä vettä. OK. Nautitaan sitten erikseen!
Ystäväni pääsee isoon, valoisaan huoneeseen, joka on varustettu kaikilla tarvikkeilla. Minun huoneeni on pieni, vanhan näköinen tila. Minua pyydetään riisuuntumaan ja pukemaan ylleni kiva kimono. Terapeutti pesee, kuorii ja hieroo aluksi jalat polveen asti. Ihan kiva! Tämän jälkeen kiepsahdan vatsalleni hierontapöydälle. Jestas! Ei vatia, ei kukkia, vaan vanha, rikkinäinen lautalattia! Simmut kiinni! Pian nenääni tulee miellyttävä mentholin tuoksu ja avaan silmäni uudelleen nähdäkseni mistä tuoksu tulee: pöydän alle on asetettu kulhollinen lämmintä, höyryävää, mentholille tuoksuvaa vettä. Jess! Hyvä tästä tulee!
Terapeutti aloittaa vartalokuorinnan, joka kestää noin puoli tuntia. Tämän jälkeen kuorinta-aineen ”muruset” pyyhkäistään kädellä pois ja aloitetaan tunnin mittainen hieronta. Terapeutilla on kohtalaisen hyvät kädet ja pääsen rentoutumaan hieronnan edetessä.
Nyt on vuorossa uusi kokemus, höyrykaappi. Minua pyydetään pukemaan uudelleen kimono päälleni ja ohjataan pois huoneesta. Kipittelen siinä kimonossani jalka- ja käsihoitotilan läpi toiseen hoitohuoneeseen, jossa on höyrykaappi lämpimänä. Ei kun kaappiin! Aluksi istun ja nautin pehmeästä, lämpimästä höyrystä, mutta pian takamus alkaa tuntua liiankin kuumalta. Höyry on niin kuumaa, että päätän nousta seisomaan. Siinä sitten seisoskellaan pienessä höyrykaapissa noin 20 minuuttia. Olisihan tämänkin voinut jättää väliin… en oikein osaa nauttia tästä…
Sitten jälleen kimono päälle ja omaan huoneeseen, uudelleen petiin ja hierottavaksi. Vartalohieronta jatkuu vielä hetken. Nyt terapeutti tekee minulle kasvohieronnan. Ihan OK. Ei mitään hurjia elämyksiä kuitenkaan. Ja taas kimono päälle ja suihkuun sinne samaan hoitohuoneeseen, jossa kävin höyrykaapissa! Kun tulen suihkusta, etsin hiusharjaa… ei missään.
Te, jotka minut tunnette, tiedätte etten todellakaan kanna hiusharjaa mukanani! En edes kampaa hiuksiani joka päivä!  Koluan joka lokeron ja kaapin ja löydän onneksi kamman! En olisi kyllä mitenkään voinut poistua huoneesta tukka pystyssä! Vaatteet päälle ja ulos.
Ystäväni jo odotteleekin teekupin ääressä. Hänen huoneessaan oli höyrykaappi ja amme. Ei tarvinnut juoksennella puolipukeissa ympäri hoitolaa!
Päätämme yhdessä, ettei tämä ihan hintansa arvoinen olisi ollut, mutta nythän maksoimme vain yhdestä hoidosta. Hoito kesti yhteensä noin 2 ja ½ tuntia, hintaa noin 40 € kahdelta.
Hieronta on toki aina rentouttavaa, mutta tämä ei ollut nautittavaa. Ei tarvitse tulla uudelleen!
”Yhteisen” hoitotuokiomme päätteeksi menemme Starbucks:iin ( kuljettajani mielestä meillä on liikaa rahaa, kun maksamme kahvikupillisesta enemmän kuin hän koko päivän ruoasta J )                                                                                                  suolapalalle ja sitten ihaniin sisutusliikkeisiin, joita Kemangissa riittää! Sieltä löytyy hakemani Kongi! Päivä on pelastettu!

Terveisin, Kengurumimmi

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!