www.miracle-clinic-com
REVITALIFT MIRACLE FACIAL
Heräsin aamulla väsyneen näköisen … ”mitenkähän sitä voisi olla vähän raikkaamman (luetaan nuoremman) näköinen?”  Olin säilyttänyt Miracle Clinicin esitteen tehokkaista hoidoista ja päädyin varaamaan ajan samalle päivälle: Revitalift Miracle Facial odotti minua parin tunnin päästä! Esitteessä luvattiin, että ihoni näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja levänneeltä hoidon jälkeen!
Miracle Clinic on noin puolen tunnin matkan päässä meiltä eli Kemangissa. Paikka on erittäin suosittu ja useat julkisuuden henkilöt käyvätkin siellä erilaisissa hoidoissa. Hoitolassa tehdään kaikkea peruskasvohoidoista esteettiseen kirurgiaan. Nettisivut olivat kattavat. Hoitoloita on Indonesiassa ja Australiassa.
Vastaanotto oli erittäin tilava, hieman sairaalamainen, mikä on ihan ok. Olin 40 minuuttia etuajassa (täällä ei voi koskaan tietää kuluuko matkaan 20 minuuttia vai tunti). Silti miellyttävä, englantia puhuva vastaanottohenkilö kertoi, että pääsen hoitoon heti. Kiva yllätys! Olin varautunut ”lueskelemaan” indonesiankielisiä lehtiä. Hieman jännitti mennä hoitoon. En nimittäin itse oikein tiennyt mitä olin varannut, mutta kyseessä piti siis olla nuorentava kasvohoito.
Kosmetologi vei minut vaaleaan, sairaalamaiseen huoneeseen, jossa oli lukollinen kaappi tavaroilleni. Hän antoi minulle kertakäyttöisen kumilankakaavun (kuin alushame), jonka puin kainaloiden korkeudelle. Aika kätevää! Kosmetologi desinfioi sekä omat kätensä että minun käteni.  Miksiköhän? Kuuluuko tähän jokin käsihoito tai jotain?
 Aluksi iho puhdistettiin ja kuorittiin. Tämän jälkeen hierottiin pitkän kaavan mukaan. Todella rentouttavaa! Tässä vaiheessa aloin miettiä varaustani… Olinkohan varannut peruskasvohoidon? Hieronnan jälkeen levitettiin kasvonaamio. Oikeasti! Nämä toimenpiteet voisin tehdä kotonakin! Jonkin ajan kuluttua kosmetologi poisti naamion. Tämän jälkeen hän höyrytti kasvot. OK. Tähän siis tulee muutakin kuin peruskasvohoito. Mutta miksi höyrytys naamion jälkeen?! No, tietenkin ihon puhdistamista varten! Kyllähän minun kosmetologina pitäisi tietää miksi kasvoja höyrytetään! En vain voinut kuvitella, että höyrytys tapahtuisi hoidon lopuksi! Kosmetologi siis teki minulle kasvohoidon ja alkoi sen jälkeen puhdistaa epäpuhtauksia ihomatoraudalla! Tämän jälkeen hän pyysi avaamaan silmät ja halusi näyttää minulle paperin, johon oli lääppässyt pois ihon puhdistamisen tulokset… Joo, kiitos vain. Uskon kyllä, että sait ihoani puhtaammaksi.
Puhdistamisen jälkeen kosmetologini haki jonkin laitteen naapurista, siinä luki bdr. Mitähän sillä tehdään? Hän desinfioi ihoni ja sitten kone alkoi jurruttaa. Kyseessä oli siis koneellinen mikroneulaus! Kiva! Mikroneulauksella saa ihan hyvän näköisen ihon! Kosmetologi neulasi kasvoni kertaalleen, jonka jälkeen hän laittoi kiinteyttävää seerumia kasvoilleni ja jatkoi neulaamista. Hän kävi kasvoni läpi vielä pari kertaa lisäten tasaisin väliajoin seerumia. Tämän jälkeen ihoni vielä puhdistettiin, siihen laitettiin naamio ja voiteet ja ei kun kotiin! Eipäs sittenkään! Minua pyydettiin vielä istumaan hoitopetillä. Terapeuttini hieroi lopuksi niska/hartia alueen. Ihanaa! Jäipäs rentoutunut hyvä olo!
Aikaa kului kaksi ja puoli tuntia, hintaa noin 40 €.Ihan hyvä kokemus! Ihoni näytti levänneeltä, kirkkaalta ja nuoremmalta! Ihan niin kuin pitikin! Inkivääriteetä nauttiessani mietin, että tähän hoitoon voisin tulla uudelleenkin!
Terveisin, Teija
Mullistava ihon nuorentaminen
Beauty-defect-repair (pdr) on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennen näkemättömiä tuloksia ikääntyvän ja auringon vaurioittaman ihon kunnostuksessa.
Hoidon keskeinen tekijä on
  • hellävarainen ja kivuton orvaskeden lävistäminen
Steriilit mikroneulat avaavat ihon ylemmän kerroksen. Mikroneulaus saa aikaan ihon oman uudistusmekanismin stimuloinnin.
Bdr:ää käytetään menestyksekkäästi yli 20 maassa.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!