Peony Spa Selections
Vanha uskomus Vietnamissa sanoo, että ruumis ja sielu uusiutuvat ihmiskäden parantavasta voimasta. Peony Spa:ssa näitä parantavia hierontoja käytetään yhdessä aromaattisten öljyjen ja yrttien kanssa lumoavassa ympäristössä, jotta kaikki ihmisen aistit saataisiin takaisin alkuperäiseen hyvinvoinnin tilaan.
Peony Spa kehottaakin asiakkaitaan pitämään omaa hoitolistaansa ohjenuorana terveeseen ruumiiseen ja sieluun. Jokainen listalla oleva hoito on heidän sanojensa mukaan ”yhtä yksilöllinen kuin sinä itse.” Ympäristö on todella rauhoittava ja kaunis! Tuoksu hivelee aisteja ja musiikki on kaunista!
Kaikki hoidot alkavat hemmottelevalla jalkojen puhdistusrituaalilla, niin minullekin tehtävä East-West Combination Massage (yhdistelmä aasialaisesta ja länsimaalaisesta hieronnasta).
Aluksi jalat kuoritaan ja pestään kauniissa puisessa vadissa hoitajan polvistuessa eteeni. Haluaisinpa nähdä suomalaisten kosmetologien ilmeen, kun heitä pyydettäisiin polvistumaan lattialle asiakkaan jalkojen juureen ja pesemään asiakkaansa jalat siinä lattialla istuessaan… Ennen jokaista hoitoa… Tämän jälkeen minut ohjataan makuulleen kuvassa näkyvälle vuoteelle. Mikä ihana ympäristö nauttia hieronnasta! Nyt hoitaja ottaa tuoksuvan, kostean, lämpimän pyyhkeen ja puhdistaa pesun jälkeen jalkani sillä. Miellyttävä kokemus! Nyt alkaa tuntua, että tämä hemmottelukokemus voisi kestää kauemminkin kuin 90 minuuttia!
Hoitaja lämmittelee vartaloni ohuen huivin läpi, painelemalla lihakset ollessaan itsekin hierontapetillä. Tämän jälkeen hän aloittaa varsinaisen hieronnan öljyn kera. Jäsen kerrallaan, alkaen jaloista, edeten selkään ja käsiin. Hieronta on juuri sitä mitä odotinkin: ihania perusotteita, joita käytetään meilläkin Suomessa yhdistettynä shiatsu- (painelu) hierontaan. Yllätyksenä tulivat kuitenkin venyttelyt ja kierrot! Ollessani vatsallani hoitaja venytteli vuorotellen molemmat etureisilihakset taivuttamalla varovasti jalkateräni peppua kohti. Selkärangan kierrot tehtiin tietenkin ollessani selälläni. Tässä on kyllä ideaa!
Hyvät kädet hemmottelivat vartaloani puolentoista tunnin ajan jättäen jälkeensä tyytyväisen ja rentoutuneen ihmisen! Alan jo itsekin uskoa vietnamilaisten tavoin parantavien käsien voimaan!
Hintaa tällä mahtavalla 90 minuutin kokemuksella oli 37 €.
Terveisiä Vietnamista, Kengurumimmi

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!