http://www.jeanyipindonesia.com/

Nyt on aika tutustua Suomessakin niin suosittuihin “läskihoitohin”!
Pondok Indah Mall:sta löytyy lähin laihdutushoitoihin erikoistunut hoitola. Hinnat ovat päätä huimaavat, mutta onneksi sieltä löytyy myös kokeiluhoito, joka sisältää useampia eri hoitoja, joilla pyritään hoikentamaan ja muotoilemaan “ah niin kaunista” naisvartaloa!
Hoidot alkavat tietysti mittauksilla ja vaa’alla käynnillä.

Electrolypolisis, 40 minuuttia
Ensimmäisessä hoitohuoneessa on vuode, jossa on lämpöpatja. Se on suojattu isoilla pyyhkeillä. Asetun makaamaan alushoususillani pyyhkeiden päälle, jonka jälkeen huonosti englantia puhuva terapeutti peittelee minut kaulasta varpaanpäihn suurilla pyyhkeillä. Nyt hän asettelee pyyhkeiden päälle painavan “peitteen”. Kyseessä ovat sähköllä toimivat lämpöpeitteet. Tämän alla tulee nyt sitten hikoilla 40 minuuttia. 40 minuuttia! Aika kuluu yllättävän hitaasti rentouttavasta musiikista huolimatta, mutta täällä onkin kyllä hemmetin kuuma! Hiki valuu aivan suoranaan joka puolelta, vaikka en kovin herkästi hikoile. Entä jos tulisi huono olo… Kukaan ei käynyt katsomassa minua koko hikoilusession aikana… Vihdoinkin terapeutti tulee ja vapauttaa minut kuumien peitteiden välistä. Ihoni kuivataan hyvin ja minulle puetaan päälle kimono.
Minut ohjataan odottelemaan toiseen huoneeseen. Odottelen noin 10 minuuttia pienessä hoitohuonessa istuallani, jonka jälkeen minut ohjataan kolmanteen hoitohuoneeseen.

(älä vaan kysy onko tämä oikein kirjoitettu… näin se minulle kirjoitettiin. Tarkoittavat varmaan elektrolipolyysia.)

Fat Breaker/Body Shaping, 30 minuuttia

Tässä huoneessa minua odottaa valtavan kokoinen laitos, joka näyttää lähinnä solariumilta. Menen selälleni hoitopetiin. Terapeutti kiinnittelee minuun noin 20 sähköä kuljettavaa johtoa, vatsan reisien ja vyötärön alueille. Tämän jälkeen terapeutti alkaa ohjailemaan “robottia”. Hän todellakin vain istuu tämän ison laitteen edessä ja painelee nappuloita. Sivulta taittuu ylleni solariumia muistuttava “valokatos” hoidettaville alueille.
Tämän valon on tarkoitus hajottaa rasvasoluna SAMALLA kun sähköimpulssit muotoilevat käsiteltäviä alueita. Sähköimpulsseja vahvistetaan neljä kertaa. Loppuvaiheessa ne ovat todella voimakkaita! Aivan eri luokkaa kun Suomessa kokeilemissani hoidoissa. Neljännen vahvistamisen jälkeen oli pakko jo kieltäytyä, mutta lisää olisi kyllä vielä ollut tulossa! Aikas mahdotonta! Näinköhän Suomessa saisi näin voimakkaita sähköimpulsseja edes antaa? Puoli tuntia kuluu hieman tuskaisissa merkeissä, mutta kuluu kuitenkin. Ei kun neljänteen hoitohuoneeseen!

Bio Slim Therapy, 40 minuuttia

Nyt terapeutti pyytää minua seisomaan ja nostamaan kädet vaakatasoon sivuilleni. Hän ottaa “ämpärillisen” vihertävää geeliä ja alkaa lappaamaan sitä lastalla joka puolelle vartaloa, nilkoista rintoihin ja käsivarsiin. Kaulan ja decolten alueelle ei geeliä laitettu. Geeli on kylmää, hajusta päätellen merilevää ja mentholia sisältävää. Geeliä levitetään todella paksu kerros, jonka jälkeen terapeutti hakee korillisen idealsiteen tapaisia rullia. Nyt tuleekin sitten todella muumiomainen olo! Olisinpa menossa naamiaisiin… tai ei sittenkään. Täällähän on jäätävän kylmä! Minut on kääritty tiukasti näillä siteillä nilkoista rintaan ja käsivarsia myöten! Olettaakohan terapeutti, että pääsen vielä liikkumaan näiden kääreiden kanssa? No, odottaa tietenkin. Ja pääsenhän minä kapuamaan hoitopedille selälleni. Tässä olisi nyt sitten tarkoitus palella 40 minuuttia! Terapeutti kysyy haluanko pelata kännykälläni… miten? Kädet eivät taivu. Tämä on aivan järkyttävää! Kaikki, jotka tunnette minut, tiedätte kuinka inhoan kylmää! Ja tässä sitä ollaan palelemassa aivan vapaaehtoisesti! Ihan oikeasti palelemassa! Melkein tärisen kylmästä. Joudun todella keskittymään etten ponkaisen petistä ylös ja ala repimään kääreitä pois. Ette usko kuinka pitkältä 40 minuuttia tuntuu, kun palelet aivan tärisemällä! Onkohan tämäkään aivan terveellistä?! Ei ainakaan minulle! Vihdoinkin terapeutti tulee vapauttamaan minut kääreistä. Ei kyllä lämmitä silti yhtään. Olen aivan syväjäädytetty!

Lopuksi

Punnitaan ja mittaillaan. Kaiken tämän epämiellyttävän kuuman, tuskaisien sähköiskujen ja jäätävän kylmien kääreiden jälkeen olen siis hikoillut 400 g painosta pois.
Rinnan alta on lähtenyt 1,5 cm vyötäröltä 0,5 cm lantiolta 2 cm Molemmista reisitä on lähtenyt 1 cm ja käsivarsista ei mitään.
Äkkiä vaattet päälle, maksamaan ja ulos ihanaan 34 asteen lämpöön!
Tästä “nautinnosta” maksoin kokeiluhinnan 58 €, mikä on todella halpa. Varsinaisten hoitojen hinnat ovat huikeat.
Lopputulos ei vakuuttanut minua aloittamaan yhtäkään näistä hoidoista sarjana, jotta saisin muokattua helpommin vartaloani.

“Mitä noista muodoista kunhan ääriviivät säilyvät!”

Terveisin, Teija

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Share This

Kerro kavereillesi!

Piditkö Kengurumimmien tarjonnasta? Kerro ystävillesi!